Exhibitor list

Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sweden
17 - 18/10/2018

Our Exhibitors

REKA Kabel AB Sverige

REKA Kabel AB Sverige

H:08

13154 NACKA
Sweden
http://www.rekakabel.se

Reka Cables är ett industriföretag med ett brett internationellt nätverk. Företaget har cirka 240 anställda.

Kabeltillverkningen började år 1961 i Hyvinge. Produktsortimentet består av installationskabel med en spänningsnivå på 75V - 1 kV och mellanspänningskabel 12-24 kV samt högspänningskabel 52-170 kV.

Reka Cables Ltd. är en av de största kabeltillverkarna i Finland. Reka Cables har tre moderna produktionsanläggningar i Finland. Vi tillverkar mellan- och högspänningskabel, installationskabel samt kraftkabel för industrin och byggbranschen. Våra viktigaste marknadsområden är Norden, Baltikum och Ryssland. Reka Cables har dotterbolag i Sverige, Norge, Ryssland, Estland och Danmark.

Vårt mål är att vara den mest eftertraktade samarbetspartnern. Utgångspunkten i verksamheten utgörs av högklassiga produkter, pålitlig verksamhet, bra service samt en flexibel attityd.Reka Cables' vision
Elektricitet är den renaste och mest tillämpliga formen av energi. Elektricitetens roll och användning i vardagen kommer att öka i framtiden. Reka Cables Ltd levererar högkvalitativa kabellösningar för industrin, byggnadsbranschen och för underjordiska elförsörjningskablar.

Kärnan i vår verksamhet är:

- En internationell miljö
- Lönsam tillväxt
- Skapande av mervärde för våra kunder
- Vårt rykte för pålitlighet, flexibilitet och överlägsen service.


Neo Industrial Abp
Reka Cables’ moderbolag, Neo Industrial Abp, är en del av Reka Group vars verksamhetsområden är investeringsverksamhet, industri och fastigheter. Neo Industrial är ett finländskt industrikonglomerat vars B-aktier är börsnoterade på Nasdaq OMX Helsinki. Neo Industrials strategi är att göra långsiktiga investeringar i industriföretag med gemensamma synergieffekter. Företagets aktuell affärssegment är kablar. Målet av Neo Industrial är att utveckla företag långsiktigt och att öka investerad kapitalavkastning. En investering i Neo Industrial är ett bra sätt att äga intressanta icke-noterade företag.

Läs mer om Neo Industrial Abp

Reka Kumi Oy
Reka Kumi Oy som också hör till koncernen utvecklar och tillverkar tekniska gummiprodukter för industriella kunder.
Verksamheten inleddes år 1955. Företaget hyrde Hyvinkään Saha Oy:s (Hyvinge sågs) lokaler i Sahanmäki. Det var här Rentto Oy:s gummiindustri fick sin början. Produktionsanläggningarna finns i Aura och Dopiewo i Polen.

Läs mer om Reka Kumi Oy

Products

Product news

 • Power By Reka LiteRex

  Detta är en helt nyutvecklad installationskabel från Reka

  CPR Klass D
  Helt UV säkrad ( behöver ej skyddas mot UV i armaturer )
  Lättskalad
  Hård tvinnad bi ledare
  Rätt vit färg
  Fullständigt återvinningsbar
  Bibehåller rundhet vid böjningsradie enligt rekommendation.
  Besök oss på LinkedIn

  http://www.linkedin.com/company/3276576?trk=tyah&t...