Exhibitor list

Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sweden
17 - 18/10/2018

Our Exhibitors

Hide-a-lite

Hide-a-lite

D:06

56435 BANKERYD
Sweden
www.hidealite.se

Hide-a-lite är ett ledande varumärke inom LED- belysning våra produkter är designade och specificerade efter rådande nordiska installations- och säkerhetskrav.

Hide-a-lite är Elektro Elcos egna varumärke och vi jobbar ständigt med att utveckla produkter med den senaste tekniken, designen och funktionen som gör att våra produkter blir miljövänliga, moderna och lätta att installera.

Besök Hide-a-lite för fullständigt sortiment:
www.hidealite.se

Products

Product news

  • Ledstrip Neon Top IP 68

    Toppböjd LEDstrip IP68 som ger ett homogent ljus utan tillbehör. Det solida höljet av UV-beständig polyuretan skyddar, ger extra hållbarhet och bra böjningsegenskaper. God tålighet mot tryck och klarar tuffa miljöer både inom- och utomhus. Är klibbfri och enkelt avtorkningsbar. Levereras i rullar om 4 m med två 20cm-anslutningskablar med kontakter IP65 och clips. Kan även måttbeställas i önskade längder med 5cm intervall. Ansluts till 24VDC, drivdon beställs separat.

    http://www.hidealite.se/Produkter/Utomhus/Ljus-i-m...

  • Ledstrip Neon Mini IP 68

    Toppböjd LEDstrip IP68 som ger ett homogent ljus åt tre håll utan tillbehör. Det solida höljet av UV-beständig polyuretan skyddar, ger extra hållbarhet och bra böjningsegenskaper. God tålighet mot tryck och klarar tuffa miljöer både inom- och utomhus. Är klibbfri och enkelt avtorkningsbar. Levereras i rullar om 4 m med två 20cm-anslutningskablar med kontakter IP65 och clips. Kan även måttbeställas i önskade längder med 5cm intervall. Ansluts till 24VDC, drivdon beställs separat.

    http://www.hidealite.se/Produkter/Utomhus/Ljus-i-m...