Exhibitor list

Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sweden
17 - 18/10/2018

Our Exhibitors

Karl H Ström

Products

Product news

 • Våra senaste broschyrer!

  Här har vi våra senaste kataloger och broschyrer samlade. De är uppdelade i produktkategorierna el- och belysning, projekt- och planering och till sist verktyg.

  Du kan välja att bläddra genom dessa online genom att klicka på respektive bild eller få material hemskickat. Trevlig läsning!

  https://www.khs.se/om-khs/broschyrer/

 • Broschyr DALI Plus. En sensor, tusen möjligheter!

  Nya närvarovakten DALI Plus från Steinel är en sensor som gör det möjligt att uppfylla de krav och önskemål som finns på en flexibel och energieffektiv belysning i offentliga miljöer. Den kan användas i alla rum där mer än en belysningsgrupp behövs, allt från klassrummet, konferensrummet, parkeringsgaraget till komplexa kontorslandskap med krav på styrning av intilliggande områden. DALI Plus sensorn är försedd med en unik HD-lins som även detekterar mycket små rörelser från människor. Dessutom, kan man koppla samman flera sensorer för grannzonsfunktion utan några extra eller speciella moduler. Sensorns stora bevakningsområde är kvadratiskt, vilket innebär att det blir betydligt lättare att planera sensorns placering och detekteringsområde

  http://www.khs.se/Filer/broschyr/DALI_Plus_2017_we...

 • Smart Remote, Steinel