Exhibitor list

Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sweden
17 - 18/10/2018

Our Exhibitors

Schneider Electric Sverige AB

Schneider Electric Sverige AB

D:12

02-671 Warszawa 108
Sweden
www.schneider-electric.se

The global specialist in energy management and automation, Schneider Electric develops connected technologies and solutions to manage energy and process in ways that are safe, reliable, efficient and sustainable. The Group invests in R&D in order to sustain innovation and differentiation, with a strong commitment to sustainable development.

Products

Product news

 • Full koll på energianvändningen och övervakning av viktiga laster!

  Nyheten Resi9 och Wiser Energy från Schneider Electric är ett normsystem som tillsammans med en app gör det möjligt för kunden att bl.a. få full kontroll på husets energianvändning. Helt unik är möjligheten att övervaka enskilda laster. Händer något oväntat larmas husägaren oavsett var i världen hen befinner sig.

  Resi9 och Wiser Energy är en teknik som tar elcentralen i vanliga bostäder in i framtiden.
  Nyheten Resi9 är ett system som består av en kapsling, normapparater, Wiser Energy som sitter i skåpet, samt en gratisapp. Att kunna övervaka enskilda laster är något nytt på marknaden. Denna funktion ger husägaren en stor trygghet då de får kontroll på elen även när de är på semester eller i sommarstugan och blir larmade om något går sönder som tex värmepannan eller frysen.

  För att funktionen Wiser Energy ska fungera behöver man komplettera med en Powertag, som mäter elförbrukningen på alla olika laster. Powertagen och appen ”pratar” sedan med varandra via en gateway som heter Wiser Energy, som ser till så att man får ett larm i telefonen så fort det uppstår problem med någon av lasterna.

  I samband med lanseringen av Resi9 har Schneider Electric även tagit fram ett konfigurationsverktyg: eDesign. Det är ett verktyg som gör att elcentralen väldigt enkelt konfigureras och man sparar som elektriker därmed rejält med tid. Med hjälp av eDesign får man följande dokument: frontlayout, materialspecifikation, enlinjeschema, kretsschema, gruppförteckning samt säkringslist med symboler. Dokumenten kan sedan lagras i molnet med hjälp av QR-koden på centralen och är därmed enkelt åtkomligt för husägaren i framtiden.

  Resi9 och Wiser Energy är ett system med många framtida möjligheter och ett enkelt sätt för husägaren att framtidssäkra sin installation.
  Elskåpet går att få med dörrar i vitt eller transparent och Resi9:s stilrena design har även fått designpriset Red Dot Award.

  https://www.schneider-electric.se/sv/work/products...

 • EVLink Elbilsladdare för bostäder och privata parkeringsplatser

  I samband med elbilens ökade popularitetställs det nya krav på samhället vad gäller laddningsmöjligheter. Som global specialist inom energi har vi på Schneider Electric en viktig roll i att göra elbilen tillgänglig för allmänheten och erbjuder därför helhetslösningen EVlink.
  På EVlink erbjuder vi, i samarbete med våra partners, tillgång till hårdvara, uppkopplad mjukvara samt servicetjänster som installation
  och underhåll av laddstation. Oavsett om du behöver en enskild laddare till hemmet eller ett större nätverk för din verksamhet eller
  fastighet så har vi ett komplett erbjudande med miljösmarta lösningar för dig. Vårt mål är att säkerställa elbilens utveckling och framfart genom att erbjuda användarvänliga laddstationer av absolut högsta kvalitet. På Schneider Electric hjälper vi våra kunder att hitta rätt lösning, för varje behov - villor, bostadsrättsföreningar, företagsparkeringar, hotell m.m. Dessutom är alla våra EVlink-produkter belönade med Green Premium-utmärkelsen.

 • Kabelförläggningssystem för komletta tunnel- och industrilösningar

  Wibe kabelstegssystem från Schneider Electric har genom åren utformats för att möta alla typer av tuffa och krävande miljöer. Nu har sortimentet förstärkts ytterligare med KHZSP85 vår starkaste stege, speciellt utvecklad för tunnlar.

  Det senaste och mest kraftfulla komplementet till vårt kabelstegssortiment är KHZSP85 - en stark stege med höga sidor och utmärkta egenskaper. Den har utvecklats för att kunna möta de mest krävande tunnelförhållanden. Med en SWL-standard som överstiger 200 kg/m vid 3 meters spann, erbjuder detta nya sortiment tunga belastningsegenskaper. Vår automatiserade bågsvetsningsprocess garanterar maximal styrka vid alla svetspunkter. För att möta de korrosionsförhållanden som kan uppstå i tunnlarna finns stegarna i både Syrafast 316L (EN 1.4404) och varmförzinkat stål från vår egen galvaniseringsanläggning. Den är skräddarsydd för att säkerställa den bästa galvaniseringskvaliteten på marknaden. såväl som hög korrosionsbeständighet.