Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Ecolux AB

Ecolux AB

D:15

26521 Åstorp
Sweden
http://www.ecolux.se/

Ecolux är ett belysningsföretag med inriktning mot den offentliga professionella marknaden.
Vi står sedan länge för god ljusmiljö och energieffektiva belysningslösningar i skolor, kontor, hälso- & sjukvård och industrin.

Products

Product news

 • Sniper D

  Att skapa effekter är att med ljusets hjälp lyfta fram detaljer i rummet, detaljer som du vill ska framträda mer än andra. Sniper D med sin eleganta design, är ett spännande inslag i rummet. Sniper finns även i en lite mindre variant, Sniper D mini.

  http://www.ecolux.se/produkt/sniper-d/

 • SkyLine Up

  SkyLine har utvecklats för att tydliggöra rummets gestaltning samtidigt som den skall ge rummet ett mjukt och behagligt ljus. Den finns med Satinéskiva eller mikroprismatisk skiva och armaturens mjuka ljus ger en energieffektiv, vertikal och horisontell belysning.

  http://www.ecolux.se/skyline-up/

 • Palestra

  Palestra är en robust, kraftfull och lättmonterad sporthallsarmatur för den lilla gymnastiksalen upp till den större sporthallen. Armaturhuset är robust och ljusöppningen täckt med en polykarbonatskiva som effektivt står emot bollar. Armaturen är bollskyddsgodkänd enligt DIN 57 710-13/VDE 0710-13. Ljusflödet är upp till 22 300 lm och ett ljusutbyte på upp till 130 lm/W medför att ett minimalt antal armaturer behövs för att lösa belysningsuppgiften. Med flera alternativa montagemöjligheter och enkel inkoppling i gaveln, är armaturen snabb och enkel att montera.

  http://www.ecolux.se/produkt/palestra/