Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Syncify

Syncify

B:19

43533 MÖLNLYCKE
Sweden
www.syncify.se

Integrera Nordens alla system.
Syncify AB grundades 2015 med visionen att standardisera integrationer. Vår syfte är att slutkonsument, företagaren, inte skall bekosta dyra integrationer för att kunna använda de system som passar verksamheten bäst.

Sedan starten 2015 har det givits hopp om att vår vision är möjlig. 2016, vårt genombrottsår har vi lyckats knyta avtal med de största affärssystemen och de bästa tjänsteföretagen på marknaden. Ett steg i rätt riktning, minst sagt.

En integration, allt du behöver.
Varför standardisera integrationer? I tider med öppna API:er för utbyte av information finns det ingen anledning för företagare att betala dyra konsulttimmar för integration mellan de tjänster man vill använda sig av i sin verksamhet. På Syncify tror vi på att ge företagaren frihet att välja system, skippa bindningstider och höga konsultkostnader. Vi tror helt enkelt att detta hämmar verksamheten från att utvecklas. När företaget utvecklas snabbare än vad systemen hinner utvecklas hamnar medarbetaren i situationer där egna rutiner utvecklas. Genom standardiserade integrationer kan företaget fortsätta att utvecklas och företagaren får möjlighet att välja de system som passar verksamheten bäst.