Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Oxceed

Oxceed

C:21

19149 SOLLENTUNA
Sweden
www.oxceed.se

Oxceed are the only service in the market that offers reporting, budgeting and benchmarking in the cloud. With our service, customers can easily visualize and communicate financial data at a competitive price. We provide ongoing development and updates that all users can access.

Products

Product news

 • Semesternyheter

  Det är snart dags för semester men innan dess tänkte vi utannonsera lite uppdateringar i Oxceed. Vi har plikttroget släppt uppdateringar varje månad detta året men inte visat upp alla nyheter för den breda allmänheten. Men denna gången släpper vi dock ut ett par större nyheter som vi gärna vill stoltsera med!

  www.oxceed.se/nyheter/semesternyheter-2019

 • UCS One Economy utökar samarbetet med Oxceed

  Vi har den stora glädjen att meddela att UCS Ekonomiservice börjar använda Oxceed för rådgivning, rapportering och budgetering!

  UCS förvärvade i december CENT Group som sedan tidigare använder Oxceed. Efter förvärvet har vi kommit överens om att utöka avtalet med Oxceed till att omfatta hela UCS Ekonomiservice. Efter förvärvet har UCS Ekonomiservice ca 50 medarbetare så det ska bli en oerhört spännande att följa UCS resa och arbetet med Oxceed.

  www.oxceed.se/nyheter/ucs-ekonomiservice