Vad händer på mässan?

Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sweden
26 - 27/09/2018

Vad händer på mässan?

Planera i förväg och få ut det mesta av ditt besök på Ekonomi & Företag!

Onsdag | 11:45-12:45 | E3

Linda
Josefin

Nätverkslunch med Tholin & Larsson | Onboarding – vägen till framgång

Startsträckan för en nyanställd att nå sin fulla potential blir ofta lång och kostsam för företag.

En bra start på nya jobbet är a och o för att en medarbetare snabbt ska kunna skapa värde till företaget. Med en effektiv onboarding förkortar du startsträckan genom att göra de nya medarbetarna trygga i sina nya roller. Det innebär stora besparingar för verksamheten – men är också bra för företagskulturen, då medarbetarna känner sig välkomna och väl bemötta vilket skapar engagerade medarbetare.

Många företag lägger ner mycket tid och resurser på själva rekryteringsprocessen, men när företaget väl har kommit i mål med valet av kandidat så avstannar ofta processen under en lång period. Av erfarenhet vet vi att tiden mellan signerat anställningsavtal till att den anställde är självgående och levererar värde till företaget oftast är lång. Denna period är kritisk, då man kan riskera att tappa den värdefulla talang man arbetat så hårt med att rekrytera i första steget. Genom att systematisera processen i digitala verktyg kan ni förkorta denna sträcka avsevärt.

Under föredraget kommer Linda och Josefin att lyfta fram fördelarna med en effektiv onboarding, och hur företag kan arbeta systematiskt med onboardingprocesser för sina nyanställda. Resultatet blir en förutsättning för ökat värdeskapande och reducerar oönskad turnover.

Välkommen på nätverkslunch, registreringen öppnar inom kort!
Kostnadsfritt!

26 september | 16:30-18:00 | Bistro

mingel

Branschmingel

 Mingel i bistron på Kistamässan | Insläpp börjar 16:15

Samtliga deltagare är inbjudna på mingel i bistron. Ta chansen att nätverka med både gamla och nya kontakter! Kvällen bjuder på dryck.

Värd för minglet är Micael Hörberg, entreprenör, inspiratör & nätverkare, CHELIX

Du kan anmäla dig till minglet när du registrerar dig. Registreringen öppnar snart!

Välkommen!

Ta del av programmet