Arrangör, partners, sponsorer

Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sweden
26 - 27/09/2018

Vilka skapar Ekonomi & Företag?

Mässan Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs i samarbete med vår huvudpartner Srf konsulterna. Agendan är framtagen i nära samarbete med vår huvudpartner samt tillsammans med andra verksamma i branschen. Nedan kan du läsa mer om oss arrangörer, partners och sponsorer. 

Arrangör

l

Easyfairs är huvudarrangör av mässan Ekonomi & Företag. Som en del av koncernen Artexis Easyfairs arrangerar Easyfairs över 200 events i 19 länder och är en av Europas ledande mässarrangörer. Easyfairs skapar skräddarsydda evenemang för olika branscher och deras behov av verktyg, nya lösningar, kontakter och kunskapen för att möta framtidens utmaningar.

Huvudpartner

srf

Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön. Srf konsulterna, tidigare SRF Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen.

Guldsponsor
visma

Vismas vision är att vara ledande i automatiseringen av affärsprocesser, det gör vi genom att erbjuda programvara, tjänster och kunskap. Vårt mål är att vara de bästa på att ta hand om och utveckla kunder oavsett storlek.Sverige står inför en enorm digitaliseringsvåg och oavsett om du siktar mot stjärnor eller trädtoppar får du fantastiskt stöd av Visma.

Silversponsor

b

Björn Lundén Information är ett kunskaps- och utbildningsföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda.