Exhibitor catalogue

Book a stand Visit free Look at the showprogramme

Our Exhibitors

Be-low A/S

Be-low A/S

B:11b

9230 Svenstrup
Denmark
be-low.dk

Be-low A/S forhandler og producerer intelligent og miljørigtig affaldshåndteringssystemer fra Luowia og Kristian Rytter A/S. Vi tilbyder en lang række systemer i forskellige designs
til både by, boliger og landskab. Vores affaldscontainere kan monteres i forskellige dybder - eller direkte på jordoverfladen - afhængig af brugernes behov og lokation.
Be-low A/S markedsfører og monterer systemer med et væld af praktiske detaljer, og containerne integreres enkelt og stilfuldt med omgivelserne.
Be-low A/S rådgiver kunderne for at optimere muligheden for individuel design, skræddersyet overfladestruktur, informationsgrafik - og 100% kundetilpassede løsninger! Be-low A/S forhandler og producerer intelligent og miljørigtig affaldshåndteringssystemer fra Luowia og Kristian Rytter A/S. Vi tilbyder en lang række systemer i forskellige designs
til både by, boliger og landskab. Vores affaldscontainere kan monteres i forskellige dybder - eller direkte på jordoverfladen - afhængig af brugernes behov og lokation.
Be-low A/S markedsfører og monterer systemer med et væld af praktiske detaljer, og containerne integreres enkelt og stilfuldt med omgivelserne.
Be-low A/S rådgiver kunderne for at optimere muligheden for individuel design, skræddersyet overfladestruktur, informationsgrafik - og 100% kundetilpassede løsninger!

Products

Product news

 • KR FUS kan ses på udstillingen

  Nyhed. KR FUS med affaldssliske, vil være at finde på vores stand.

 • Møller & Grønborg

  M&G har designet nye undergrundscontainere og nu er de første blevet produceret og opstillet hos Lejerbo i Vejle.  
  Undergrundscontainerne er blevet udviklet i et samarbejde mellem Reno Djurs, M&G og producent Kristian Rytter A/S.
   

  http://www.mgarkitekter.dk/index.php/nyhedsarkiv/2...

 • IBF Beton

  Be-low A/S har i samarbejde med IBF Beton, udviklet beton brønden til KR FUS, der med anvendelse af samme principper, som der gør sig gældende ved produktion af kloakrør, sikrer at brøndene er helt tætte.

  Læs evt. videre på IBF hjemmeside.

  http://www.ibf.dk/da

 • Reservedelsfabrikken Klokkerholm

  Be-low A/S har i samarbejde med Reservedels fabrikken i Klokkerholm, Nordjylland udviklet KR FUS med dens unikke design og simple løsning ift. opdeling af containeren og tømning.

  Læs evt. videre på RDF hjemmeside

  http://www.rdf-as.dk/

 • KR FUS leveret projekt til Domea i Odder

  Funktionelt og tidsløst design leveret til Domea i Odder, med nyudviklet dobbelt tromleindkast som afhjælper tendensen til at der opstår propper.

 • Finncont Produktkatelog

  Finncont was established in 1974 and today it's one of the leading European manufacturers of metal and plastic IBC (Intermediate Bulk Container) containers and the leading Nordic contract manufacturer of rotationally molded plastic products.
  Finncont Oy is member of the Finncont Group.
  The company's main clientele is formed by European companies in the chemical, food and environmental industries.
  Finncont Design Studio® offers top expertise in product development with 35 years of experience, providing tailored metal and plastic solutions to our customers' requirements.
  Our personnel's expertise is constantly developing through our training unit -Finncont Akatemia®.

  http://finncont.com/index.php/en/

 • Luowia a member of Finncont Group

  Luowia®
  A new approach to waste collection
  Finncont Luowia Ltd is a Finnish company that designs and supplies various types of waste collection systems. Waste collection containers with clever design and IPR protected technical solutions have been designed to meet the needs of different locations. The Luowia waste containers can be installed, depending on the soil and conditions, at a depth of 1.5 meters or 0.5 meters below ground or entirely above ground. Finncont Luowia Ltd delivers its products to several European countries and Russia through its partner and distributor network.

  http://luowia.fi/?lang=en

Job ads

 • Sælger med kendskab til affaldshåndteringsbranchen

  Sælger med flair for opsøgende salg ved Be-low A/S affaldshåndteringssystemer, en virksomhed i Kristian Rytter A/S koncernen.

  Be-low A/S er inde i en rivende udvikling og søger derfor en initiativrig og opsøgende sælger med gåpåmod og fokus på kvalitet, service og kundetilfredshed.

  Be-low A/S
  Be-low A/S forhandler og producerer intelligente og miljørigtige affaldshåndteringssystemer. Be-low A/Shar egen design og produktion samtidig med, at Be-low A/S er agent og eneforhandler af Luowia affaldshåndteringssystemer i Danmark. Be-low A/S tilbyder designs til både by, boliger og landskab. Affaldscontainere kan monteres i forskellige dybder - eller direkte på jordoverfladen - afhængig af brugernes behov og lokation. Be-low A/S markedsfører og monterer systemer med et væld af praktiske detaljer, og containerne integreres enkelt og stilfuldt med omgivelserne. Med kunden i centrum er der mulighed for individuel design, skræddersyet overfladestruktur, informationsgrafik - og 100% kundetilpassede løsninger.

  Om stillingen
  Be-low A/S er placeret sammen med Kristian Rytter A/S i Svenstrup - Aalborg, hvor kontor- og produktionsfaciliteter ligger. Ved Be-low A/S vil du få en spændende og udfordrende hverdag med masser af salgspotentiale i en foranderlig verden, hvor der kommer mere og mere fokus på affaldshåndtering og det deraf affødte behov for systemer til at kunne håndtere det på forsvarlig vis.

  Du er sælger, men har alligevel benene solidt plantet i den danske muld, da vi er en virksomhed som sætter en ære i at levere det som vi lover. Samarbejdet i hele værdikæden er derfor vigtig, henset til leverancer fra leverandører samt montering og senere etablering. Du vil naturligvis få en grundig oplæring i vores produkter for bedst muligt at kunne sælge vores produkter.

  Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Opsøgende salg i Danmark primært Sjælland og øerne, kommuner, regioner, boligforeninger etc.
  • Fremskaffe og forfølge nye leads
  • Sikre krydssalg til Kristian Rytter Koncernens øvrige afdelinger
  • Deltagelse på kundearrangementer, events og messer, fremvisning af produkter etc.
  • I samarbejde med Be-low A/S drifschef udarbejde tilbud til kunder
  • Håndtering af indkomne forespørgsler fra kunder
  • Opsætning af salgsmøder for salgsteamet

  Eftersom Be-low A/S er en del af Kristian Rytter A/S koncernen kan der, såfremt der opstår ressourcemangel i den del af organisationen, blive behov for at assistere der.

  Om dig
  Du er udadvendt, og besidder evnen til opsøgende salg med gåpåmod og vedholdenhed med en altid venlig og imødekommende facon overfor kunder og øvrige interessenter. Du er kvalitets- og ansvarsbevidst og har en positiv tilgang til opgaverne. Fleksibilitet er en del af din DNA og du forstår, at opgavernes løsning og kundernes behov har førsteprioritet. Slutteligt
  er det afgørende, at du er handlekraftig og formår at arbejde selvstændigt, såvel som i et team.

  Forventninger til dig
  • Du trives med at kombinere et stærkt samarbejde med kolleger med en selvstændig tilgang til dine ansvarsområder
  • Du har en metodisk tilgang, der sikrer, at du når meget i dagligdagen – som du selv planlægger
  • Du har formentlig erfaring fra en lignende stilling som sælger i branchen eller fra anden tilsvarende branche
  • Der er høj kvalitet i det arbejde, du afleverer
  • Du overholder deadlines
  • Du er en god sælger og kan styre salgsprocessen fra A til Z
  • Du er god til at skabe og vedligeholde relationer
  • Du er løsningsorienteret, ser muligheder og salg i enhver kontekst
  • Du er god til samarbejde på alle niveauer.

  Ansættelsesvilkår
  Ansættelsen sker under funktionærlignende vilkår med en arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer pr. uge.

  Kontakt og ansøgning
  Vil du vide mere om stillingen generelt, er du velkommen til at kontakte Administrationschef i Kristian Rytter A/S Michael Fischer Jakobsen mobil 23955530 eller mail michael@kristianrytter.dk

  Kom og tag en snak med os på vores stand eller send ansøgningen snarest, ansættelsessamtaler forventes gennemført løbende.

  Fremsend ansøgning og CV via mail til Administrationschef Michael Fischer Jakobsen mfj@be-low.dk

  Kristian Rytter A/S koncernen
  Kristian Rytter A/S er den gode blanding af iværksætterens vildskab og fagmandens kølige overblik. Virksomheden blev etableret i 1996 af lastvognsmekaniker Kristian Rytter, og den har siden starten udviklet sig med innovation, tillid og kvalitet som nøgleord.

  Hos Kristian Rytter A/S ønsker vi at levere hele løsninger, som er 100% tilpasset kundens behov og forventninger. Det har betydet, at medarbejderne har opnået en lang række kompetencer og erfaringer, man ikke finder mange andre steder.
  Kristian Rytter A/S er kort og godt dygtige fagfolk med det rigtige grej. Vores materiel og kørende enheder er branchens mest moderne, og vi anvender markedets bedste teknologi. Det styrker virksomheden operationelt, og gør os samtidig konkurrencedygtige på en række forretningsområder.

  Kristian Rytter A/S er en vækst- og udviklingsorienteret virksomhed med flere end 60 medarbejdere. Vi har højt til loftet, en flad organisation - og vi ønsker at fremstå som en attraktiv og spændende virksomhed for både kunder og medarbejdere. Vi uddanner lærlinge indenfor vores fag, og vi overholder dansk lovgivning, brancheregler og de aftaler vi indgår

  be-low.dk

 • Back Office assisten Be-low A/S

  Salgsassistent med bogholderierfaring ved Be-low A/S affaldshåndteringssystemer, en virksomhed i Kristian Rytter A/S koncernen.
  Be-low A/S er inde i en rivende udvikling og søger derfor en ansvarsfuld og kvalitetsbevidst Salgsassistent med bogholderierfaring, der vil være med til at vækste virksomheden med fokus på kvalitet, service og kundetilfredshed.

  Be-low A/S Be-low A/S producerer og forhandler intelligente og miljørigtige affaldshåndteringssystemer fra forskellige selskaber. Be-low A/S har egen design og produktion samtidig med, at Be-low A/S er agent og eneforhandler af Luowia affaldshåndteringssystemer i Danmark. Be-low A/S tilbyder designs til både by, boliger og landskab. Affaldscontainere kan monteres i forskellige dybder - eller direkte på jordoverfladen - afhængig af brugernes behov og lokation. Be-low A/S markedsfører og monterer systemer med et væld af praktiske detaljer, og containerne integreres enkelt og stilfuldt med omgivelserne. Med kunden i centrum er der mulighed for individuel design, skræddersyet overfladestruktur, informationsgrafik - og 100% kundetilpassede løsninger.

  Om stillingen Be-low A/S er placeret sammen med Kristian Rytter A/S i Svenstrup - Aalborg, hvor kontor- og produktionsfaciliteter ligger. Du er som salgsassistent indgangsvinkel til virksomheden og foranstalter, at kunder og leverandører guides til de rigtige medarbejdere. Du er serviceminded og har en klar og forståelig kommunikationsform både i skrift og tale. Det er endvidere vigtigt, at du er struktureret, da der ofte er mange sideløbende opgaver. Da der er tale om en forholdsvis ung og lean orienteret virksomhed, er der behov for en fleksibel tilgang til opgaverne, hvor holdånd og gensidig støtte er afgørende for succes. Du vil naturligvis få en grundig oplæring i vores produkter for bedst muligt at kunne servicere kunder såvel som interne kollegaer.

  Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  Håndtering af indkomne forespørgsler fra kunder 
  Opsætning af salgsmøder for salgsteamet 
  Assistance til udarbejdelse af tilbud 
  Opdatering af hjemmeside 
  Opdatering og håndtering af Facebook profil 
  I samarbejde med lagermanden bestilling af varer samt håndtering af lager i økonomisystemet 
  Bogføring og fakturering 
  Etablere og vedligeholde et CRM system

  Eftersom Be-low A/S er en del af Kristian Rytter A/S koncernen kan der, såfremt der opstår ressourcemangel i den del af organisationen, blive behov for at assistere der.

  Om dig
  Du er udadvendt, og besidder evnen til opsøgende salg med gåpåmod og vedholdenhed med en altid venlig og imødekommende facon overfor kunder og øvrige interessenter. En økonomisk forståelse og kompetence indenfor bogføring, fakturering og lagerførelse i C5, samtidig med et superbrugerniveau på excel området er væsentlige egenskaber, som du har. Du er kvalitets- og ansvarsbevidst og har en positiv tilgang til opgaverne. Fleksibilitet er en del af din DNA og du forstår, at opgavernes løsning og kundernes behov har førsteprioritet. Slutteligt er det afgørende, at du er handlekraftig og formår at arbejde selvstændigt, såvel som i et team.

  Faglige kvalifikationer
  Du er sandsynligvis uddannet kontorassistent fra en salgs/handelsvirksomhed, hvorfor du er fortrolig med bogføring, lager og faktureringsopgaver. Det vil være endvidere være et plus, om du har en handelsmæssig baggrund, og er interesseret i sociale medier og dennes anvendelse i generel markedsføring. Eftersom virksomheden har udenlandske kunder er engelsk i skrift og tale ligeledes en forudsætning.

  Ansættelsesvilkår
  Ansættelsen sker under funktionærlignende vilkår med en arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer pr. uge.

  Kontakt og ansøgning Vil du vide mere om stillingen generelt, er du velkommen til at kontakte Be-low Salgschef Karsten Thier Larsen mobil 20535035 eller mail ktl@kristianrytter.dk alternativ administrationschef Michael Fischer Jakobsen mobil 23955530 eller mail michael@kristianrytter.dk

  Ansøgningen skal være os i hænde senest den 31. marts 2017, ansættelsessamtaler forventes gennemført løbende.

  Fremsend ansøgning og CV via mail til Administrationschef Michael Fischer Jakobsen michael@kristianrytter.dk mærket salgsassistent i emne feltet.

  Kristian Rytter A/S koncernen Kristian Rytter A/S er den gode blanding af iværksætterens vildskab og fagmandens kølige overblik. Virksomheden blev etableret i 1996 af lastvognsmekaniker Kristian Rytter, og den har siden starten udviklet sig med innovation, tillid og kvalitet som nøgleord. Hos Kristian Rytter A/S ønsker vi at levere hele løsninger, som er 100% tilpasset kundens behov og forventninger. Det har betydet, at medarbejderne har opnået en lang række kompetencer og erfaringer, man ikke finder mange andre steder. Kristian Rytter A/S er kort og godt dygtige fagfolk med det rigtige grej. Vores materiel og kørende enheder er branchens mest moderne, og vi anvender markedets bedste teknologi. Det styrker virksomheden operationelt, og gør os samtidig konkurrencedygtige på en række forretningsområder. Kristian Rytter A/S er en vækst- og udviklingsorienteret virksomhed med flere end 60 medarbejdere. Vi har højt til loftet, en flad organisation - og vi ønsker at fremstå som en attraktiv og


  spændende virksomhed for både kunder og medarbejdere. Vi uddanner lærlinge indenfor

  be-low.dk