Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Ruko A/S

Ruko A/S

E:06

2730 Herlev
Denmark
www.ruko.dk

Ruko blev stiftet i 1930 af låsesmeden, Rudolf Koreska, der fra start skabte en innovativ virksomhed med fokus på høj kvalitet og stor teknisk viden om produkterne. Siden er Ruko blevet en del af ASSA ABLOY, der er international leverandør af komplette sikringer til hjemmet, institutioner og erhvervsbyggerier.

Ruko har igennem tiden gennemgået en enorm udvikling, og produktsortimentet er fulgt med. I dag går Ruko målrettet efter at skabe elegant designede kvalitetsprodukter, der skaber høj sikkerhed og brugervenlighed for kunden. Dette gør sig gældende for alle vores produkter - lige fra vores nøgler og låse til smarte løsninger inden for adgangskontrol og alarmsystemer.

Kom og besøg os på stand E:06 på Ejendomsmessen, hvor du kan høre mere om vores mange effektive sikkerhedsløsninger.

Products

Product news

 • Mød Ruko på Ejendomsmessen

  Den 25.-26. april 2018 har du mulighed for at møde Ruko og høre meget mere om vores mange sikringsløsninger på Ejendomsmessen i Bella Center.

  På dette års Ejendomsmesse vil der være særlig fokus på digitaliseringens voksende rolle inden for ejendomsbranchen, og hvordan øget digitalisering kan bidrage til større sikkerhed, store tidsbesparelser og lavere omkostninger. I den forbindelse har vi valgt at medbringe en række af vores nyeste og mest innovative produkter, der kan hjælpe med at gøre hverdagen lettere for dig, din boligforening eller virksomhed. Dette er en oplagt mulighed for at afprøve de nyeste teknologier inden for adgangskontrol og låsesystemer.

  https://www.ruko.dk/da/site/rukodk/nyheder/2018/pr...

 • Sådan kommer du i gang med adgangskontrol

  Overvejer du at investere i et adgangskontrolsystem? Så er det oplagt at få godt styr på projektet fra start af, da man på den måde kan sikre, at du får mest muligt ud af investeringen på længere sigt.

  Det er meget udbredt at investere i adgangskontrolsystemer her i Danmark – og med god grund. For en virksomhed, skole eller kommune får med det samme et højere sikkerhedsniveau, når adgangskontrolsystemet er installeret.

  Samtidig sparer man også på driftsomkostningerne i forhold til et mekanisk låsesystem. Et eksempel kunne være, hvis en medarbejder mistede sin nøgle – så kunne det kræve at man skulle omlægge et større antal låsecylindre. Dette er ikke nødvendigt med et adgangskontrolsystem – for her kan man bare kode det tabte adgangskort ud af systemet med det samme.

  Inden du tager en endelig beslutning om at investere i et adgangskontrolsystem, er det en rigtig god idé at få godt styr på projektet fra start af. Til det formål har vi udarbejdet nogle gode råd til hvordan det gøres bedst muligt.

  https://www.ruko.dk/da/site/rukodk/nyheder/2018/pr...

Job ads

 • Systemberegner til Kundeservice system

  Vi søger en kollega til vores låsesystem beregner-team. Du vil indgå og supplere det eksisterende team, som består af 4 systemberegnere.

  Stillingen:
  - Oprettelse og udvidelse af nye Ruko låsesystemer.
  - Rådgivning & design af større låsesystemer i tæt dialog med kunden og vores salgsafdeling.
  - Beregning af Ruko låsesystemer, herunder ordreoprettelse til vores produktionsafdeling.
  - Undervisning af interne og eksterne.
  - Hjælpe med at udvikle manualer, beregningsregler & metoder for fremtidens låsesystemer.

  Kvalifikationer:
  Det er en fordel, at du har arbejdet med Ruko låsesystemer, og at du har erfaring med arbejdet som systemberegner. Det er vigtigt, at du har flair for at arbejde med forskellige IT- programmer.

  Den ideelle profil til stillingen:
  - Perfektionist & detaljeorienteret uden at det påvirker arbejdsindsatsen
  - Ordenssans
  - Arbejder struktureret
  - Har et højt energiniveau, er positiv med et godt humør
  - Er både team player & individualist
  - Fleksibel og parat til at yde en ekstra indsats når det gælder.
  - Har stor erfaring med IT & en fordel at have kendskab til Dynamics AX
  - Trives med at skrive og tale engelsk let til middel niveau.
  - Stillingen forudsætter en ren straffeattest.

  Vi tilbyder:
  En interessant og alsidig hverdag, hvor du får stort ansvar for dine arbejdsopgaver. Du bliver en del af en engageret afdeling med gode kolleger, der hjælper hinanden.

  Arbejdstid: 37 timer pr. uge, fleksibelt placeret.

  Kan du se dig selv på holdet?
  Vil du vide mere om stillingen så er du velkommen til at kontakte teamleder Katja Nielsen på telefon 4454 4629. Send din ansøgning samt CV pr. mail til personale@ruko.dk. Ansøgningerne behandles løbende, og ansættelse vil ske snarest muligt.

  https://www.ruko.dk/da/site/rukodk/om-ruko/job-og-...