• AddSecure

   AddSecure

   Monter F 37

   10569 Stockholm
   Sverige
   www.addsecure.se

   AddSecure har lösningar för kritisk kommunikation.

   Med dagens uppkopplade samhälle, ökar behovet av att säkra kommunikationen. Det kan gälla säkerhetsanläggningar som brand-, inbrott- och hisslarm. Som exempel i flerfamiljshus, kontor, hotell, äldreboende och butiker m.fl.
   Inom just dessa områden kan människoliv stå på spel om inte rätt information

  • Alarmtech Sweden AB

   Monter C 26

   19278 SOLLENTUNA
   Sverige
   alarmtech.se

   Alarmtech är ett svenskt fristående företag med mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av högkvalitativa säkerhetsprodukter.
   Vårt sortiment består bl.a. magnetkontakter, glaskrossdetektorer, vibrationsdetektorer och tillbehör för säkerhets anläggningar samt strömförsörjning med unika egenskaper ViP (Voltage in Parallell) som gör att du kan parallell koppla flera strömförsörjningsenheter mot

  • Angeno Business Solutions

   Monter E 38

   17562 JÄRFÄLLA
   Sverige
   http://www.angeno.se/kontakta_oss/

   Vi är proffs på kortproduktion och vi har även system för ändamålet. Vår styrka är vår lyhördhet för våra kunders behov och förutsättningar. Detta i kombination med vår tekniska kompetens och förmåga att anpassa oss, gör att vi har optimerat möjligheterna att leverera produkter, support och service till våra kunder.

  • Areff Systems AB

   Monter E 30

   Övervakning, utrustning & service, IT-säkerhet

   37238 RONNEBY
   Sverige
   www.areff.se

   SMART IDENTIFIERING MED RFID
   Vi hjälper företag att realisera möjligheterna med RFID. Areff levererar snabbt, enkelt och effektivt innovativa, säkra och funktionella lösningar för identifiering – kort och gott ”Clever ID Management” för vår kund.

  • Axema Access Control AB

   Monter E 31

   12023 STOCKHOLM
   Sverige
   http://www.axema.se

   Axema utvecklar och marknadsför innovativa och användarvänliga lösningar inom passerkontroll och porttelefoni för kunder med höga krav på säkerhet, funktion och kvalitet.

  • Biohax International AB

   Monter C 25

   25225 Helsingborg
   Sverige

  • Birepo

   Monter E 40

   2670 GREVE
   Danmark
   www.birepo.dk

   Skydd & Säkerhet i Malmö 24 – 25 januari 2018

   I monter E40 på Skydd & Säkerhet i Malmö 24 – 25 januari utställer gemensamt de två förtagen Linjator AB och Birepo A/S . Dessa utgör ett genuint svensk-dansk samarbete
   där Linjator AB som en av sina aktiviteter representera

  • Bq Marketing AB

   Monter D 24

   44303 STENKULLEN
   Sverige
   www.bqmarketing.se

  • Caverion Sverige

   Caverion Sverige

   Monter C 23

   11251 STOCKHOLM
   Sverige
   www.caverion.se


   Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier.

   Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

   Detta säkerställer hög driftsäkerhet, säkra, hälsosamma och inbjudande miljöer, optimal prestanda och kostnadseffektivitet.

   Vårt

  • Conlan Aps

   Monter A 17

   9000 AALBORG
   Danmark
   www.conlan.eu

  • Copiax AB

   Copiax AB

   Monter D 28

   SE-14108 Kungens Kurva
   Sverige
   http://www.copiax.se/

   Copiax, Sveriges största säkerhetsgrossist, levererar dagligen varor och tjänster till säkerhetsinstallatörer som installerar och underhåller system och produkter för inbrottsskydd, tillträdeskontroll, övervakning, utrymning och dörrautomatik.

  • Cupola AB

   Monter E 35

   53135 Lidköping
   Sverige
   www.cupola.se

   Vi på Cupola gör offentliga och företagsmiljöer rätt förberedda för brand, utrymning och oförutsedda händelser med hjälp av skräddarsydda, kompletta lösningar

  • Dinbox

   Monter D 25

   113260 Stockholm
   Sverige
   www.dinbox.se

   I dag verkar Dinbox-koncernen i hela Norden. Vår affärsidé är att kombinera kvalitativa och säkra produkter med en pressad prisnivå. Genom hög volym kan vi optimera vår tillverkning och distribution. Vi är aktiva på marknaden och är lyhörda för våra kunders önskemål, och vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling – där

  • dormakaba Sverige AB

   Monter D 22

   63105 ESKILSTUNA
   Sverige
   www.dormakaba.com

  • ESET

   Monter -

   44239 KUNGÄLV
   Sverige
   www.eset.se

   Sedan 1987 har ESET® utvecklat prisbelönta säkerhetslösningar, som idag används av mer än 100 miljoner användare världen över. Den breda produktportföljen omfattar praktiskt taget alla plattformar och erbjuder företag och hemanvändare en perfekt balans av prestanda och proaktivt skydd. Företaget har ett globalt försäljningsnätverk i över 200 länder. Besök www.eset.com/se

  • ESI - European Systems Integration

   Monter F 33

   IT-säkerhet

   F-06110 Le Cannet
   Sverige
   www.esigroup.se

  • Evva Scandinavia AB

   Monter F23

   Säkerhetstjänster

   12630 Hägersten
   Sverige
   www.evva.se

   Välkommen till Skydd & Säkerhet 24-25 januari 2018, Malmömässan
   EVVA är familjeföretag med säte i Österrike och en av Europas ledande tillverkare av tillträdeslösningar  med både mekaniska och elektroniska system. Vi erbjuder integrerade helhetslösningar som passar de mest varierande säkerhetsbehoven.

   I vår Evva monter visar vi bland annat:

  • KZ Bevakning och Säkerhetstjänst AB

   KZ Bevakning och Säkerhetstjänst AB

   Monter D 29

   24529 Staffanstorp
   Sverige
   http://www.kzlarm.com/

   KZ Bevakning & Säkerhetstjänst AB har under årtionden servat såväl privatkunder som små enskilda företag, byggföretag, industri, affärskedjor och kommuner. Täckningsområdet är framför allt Skåne, men våra kunder finns på flertalet andra orter i både Sverige och Danmark. Vi installerar och servar brandlarm, inbrottslarm, CCTV, passagesystem och annan säkerhetsutrustning som

  • Milleteknik AB

   Milleteknik AB

   Monter E 23

   Övervakning, utrustning & service

   43330 PARTILLE
   Sverige
   http://www.milleteknik.se/

   Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.

   Våra medarbetare är engagerade

  • Nexus

   Monter D34

   12626 Hägersten
   Sverige
   www.nexusgroup.com

   Svenskägda Nexus Group är ett innovativt och snabbväxande produktbolag som utvecklar identitets- och säkerhetslösningar för fysisk och digital access. Vår flaggskeppslösning innehåller allt du behöver för att utfärda, administrera och använda Smarta ID:n som gör det möjligt för dina användare att identifiera sig visuellt, logga in, öppna dörrar, skriva under,

  • Paam Systems Sweden AB

   Monter D 27

   70344 ÖREBRO
   Sverige
   http://www.paam.se/

   Gillar du att ha koll?
   PAAM Systems ger dig en överblick på allt som absolut inte får komma på avvägar. Nycklar, verktyg och mediciner till exempel. Tack vare ett proaktivt kontrollsystem får du total kontroll. Och en skön magkänsla.

  • Pacom Group AB

   Pacom Group AB

   Monter E 26

   16440 Kista
   Sverige
   www.pacom.com

   PACOM är ett väletablerat företag som ingår i STANLEY Black and Decker koncernen. Vi erbjuder integrerade säkerhetslösningar, däribland den framgångsrika överordnade plattformen PACOM Unison, för företag inom bland annat sjukhussektorn, universitet, bank och finans, detaljhandel, hamnar och flygplatser.

   Vi har kontor i USA, Australien, Frankrike,

  • Presto Brandsäkerhet AB

   Monter E 34

   64123 Katrineholm
   Sverige
   www.presto.se

   Presto Brandsäkerhet AB är en komplett rikstäckande leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd med tillhörande serviceorganisation och egen tillverkning i Sverige. Företaget är svenskägt och startade 1959.

   Vi hjälper våra kunder med att skapa ett brandskydd som lever upp till alla lagar och förordningar, oavsett vilken typ

  • Profsafe AB

   Monter E 29

   33423 ANDERSTORP
   Sverige
   www.profsafe.se

   Med vårt stora urval av säkerhetsprodukter är vi en totalleverantör med allt från säkerhets-, dokument-, värde- och serverskåp till brandklassade och inbrottsfördröjande skåp. I sortimentet finns även flertalet produkter för kontanthantering. Vi presenterar en helhetslösning, där vi förutom produkterna även erbjuder rådgivning, installation, utbildning och service.

  • Protect A/S

   Protect A/S

   Monter B 26

   8260 VIBY J
   Danmark
   www.protect.dk

  • RCO Security AB

   Monter E 22

   Övervakning, utrustning & service

   176 77 JÄRFÄLLA
   Sverige
   www.rco.se

   Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag – vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda

  • Safetron AB

   Monter D 30

   65002 KARLSTAD
   Sverige
   www.safetron.com

   Safetron AB har sin huvudsakliga verksamhet inom elektrisk låsning.
   Inom denna verksamhetsgren agerar företaget generalagent i Skandinavien för ett flertal produkter.
   Distributionen inom Skandinavien av Safetrons egna produkter, såsom Safetron Motorlås och Safetron Eltryckeslås, sker via olika grossistföretag, medan övriga sortimentet även levereras direkt till återförsäljare, såsom låssmeder. Exportverksamheten för

  • SALTO Systems AB

   SALTO Systems AB

   Monter E 24

   Inbrottsskydd, Övervakning, utrustning & service, Säkerhetstjänster

   211 20 Malmö
   Sverige
   www.saltosystems.se

   Sedan starten 2001, har vi haft ett mål: att skapa ett passersystem i världsklass som är effektivt och enkelt att använda. Att kunden har ett system för att kontrollera alla sina behov för tillträdeskontroll och säkra, samt få tillgång till, alla dörrar utan komplex och dyr kabeldragning. Lösningen skulle vara

  • Scandinavian Safe

   Monter E 39

   Inbrottsskydd

   14146 Huddinge
   Sverige
   www.scandinaviansafe.se

   

  • Scantron AB

   Monter F 27

   42246 Hisings Backa
   Danmark
   www.scantron.se

   Scantron grundades i Danmark på 1980-talet och är en stark och stabil verksamhet med inriktning på kvalitet, design och service för kunderna. Scantron finns idag representerat i Sverige, Danmark och Slovenien.

   Scantron har många års erfarenhet inom passerkontroll och porttelefoni. Produkterna har omsorgsfullt utvecklats och valts ut med

  • SCHRACK SECONET

   Monter A 22

   126 30 Hägersten
   Sverige
   https://www.schrack-seconet.com/sv/index.html

   Schrack Seconet

   I säkerhetsteknikens framkant sedan 1919.

   Schrack Seconet är ett österrikiskt företag som grundades redan 1919. Sedan 1996 ingår vi i den schweiziska koncern Swiss Securitas. Schrack Seconet omsätter ca 800 miljoner kr under 2016 och har 549 anställda världen över. Vi utvecklar brandlarm och

  • Securitas Direct Sverige AB

   Securitas Direct Sverige AB

   Monter E 33

   58002 Linköping
   Sverige
   www.securitasdirect.se

   Securitas Direct Sverige AB är leverantör av teknisk säkerhet omfattande larm- & kamerainstallationer med tillhörande tjänster.
   Securitas Direct har sedan starten 1988 satt standarden för säkerhetslösningar till företag. Genom att möta samhällets utveckling med allt smartare företagslarm håller vi positionen som Sveriges mest efterfrågade larmleverantör. Som ett kvitto på att

  • Securitas Sverige

   Monter B 21

   10229 STOCKHOLM
   Sverige
   www.securitas.se

   Securitas är välkänt som helhetsleverantör för säkerhet där vi skyddar Sverige genom människa, teknik och kunskap.
   Securitas Sverige AB är en del av Securitaskoncernen, i Sverige har vi nästan 10 000 medarbetare, globalt har Securitas 330 000 anställda och verksamhet i 53 länder.

  • Security Assistance Syd AB

   Monter F 29

   20024 Malmö
   Sverige
   www.secass.se

   Security Assistance Syd AB är ett auktoriserat bevakningsföretag med säte i Malmö, med Öresundsregionen som arbetsfält. Vi erbjuder traditionella bevakningstjänster som rondering, stationär bevakning, larmutryckning, men även specialisttjänster så som bland annat fastighetsjour och brandskydd.

  • Skylink AB

   Monter B 25

   43122 MÖLNDAL
   Sverige
   http://www.skylink.se

   Skylink AB är ett grossistföretag som ingår i Weland-gruppen. Vår affärsidé är att vara fullsortimentsleverantör av allt inom mottagningsutrustning till kabel-tv-nät, såväl för satellitsignal som för marksänd signal. Likaså är vi komplett leverantör av utrustning för porttelefon/passagesystem samt av system för övervakning.

  • STEP - Stendals El AB

   Monter E 32

   72131 Västerås
   Sverige
   www.steplock.se

   Stendals El AB producerar elslutbleck och andra låsprodukter under­ varumärket STEP. På huvudkontoret i Västerås har vi hela produktionskedjan, från konstruktion och montering till distribution och försäljning under samma tak. Här säkerställer vi hög kvalitet och driftsäkerhet i varje produkt.

   Produktsortiment består till största delen av elslutbleck, men även

  • Stiftelsen Tryggare Sverige

   Monter A 26

   Media & branschorganisationer (Safety & Security)

   10431 Stockholm
   Sverige
   www.tryggaresverige.org

   Under de senaste decennierna har brottsligheten blivit ett allt större samhällsproblem i Sverige. För att försöka bryta denna negativa utveckling bildades år 2008 Stiftelsen Tryggare Sverige. Syftet är att förbättra hjälpen till brottsdrabbade och att främja utvecklingen inom det brottsförebyggande området. Visionen är att Sverige ska vara ett av världens

  • StolComfort I Sverige AB

   StolComfort I Sverige AB

   Monter D 33

   45155 UDDEVALLA
   Sverige
   www.stolcomfort.com


   StolComfort – passionerade experter
   StolComfort utvecklar 24-timmarsstolar sedan 15 år tillbaka. Våra stolar uppfyller många skiftande behov och krav. Vi inledde vår verksamhet som specialleverantörer av sittlösningar för maskinbranchen i Sverige och fokuserade redan från start utvecklingsarbetet på att optimera ergonomin på arbetsplatser med hård påfrestning. Inledningsvis arbetade vi

  • Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering

   Svensk Brand- & Säkerhetscertifiering

   Monter F 21

   11528 Stockholm
   Sverige
   http://www.sbsc.se/

   SBSC är Sveriges ledande certifieringsföretag inom brand- och säkerhetsområdet, med ackrediteringar av Swedac för certifiering av företag, personer, produkter och ledningssystem.

   Personcertifiering
   Vi certifierar behöriga ingenjörer inom brandlarm, talat utrymningslarm, vattensprinkler, boendesprinkler, gassläcksystem, inbrottslarm och CCTV. Vi certifierar även termograförer, föreståndare brandfarlig vara, brandprojektörer, brandskyddstekniker F-gas, lås-mästare, låstekniker, värdeförvaringstekniker

  • Swansons Telemekanik AB

   Monter F 25

   Brandskydd, utrustning & service, Inbrottsskydd, Övervakning, utrustning & service, Säkerhetstjänster

   44637 ÄLVÄNGEN
   Sverige
   www.swansonstelemekanik.se

   Swansons Telemekanik AB är ett modernt teknikföretag som är specialister på avbrottsfri strömförsörjning, som batteribackuper för olika säkerhetssystem som måste fungera i alla lägen.
   Certifierade batteribackuper för inbrottslarm och brandlarm.
   Brett sortiment av EN54-4 certifierade aggregat 24V och 48V med strömmar från 3A till 24A och batterier upp till

  • Teletec Connect

   Monter A 19

   Övervakning, utrustning & service

   12040 Årsta
   Sverige
   www.teletec.se

   Teletec Connect är en av Nordens ledande leverantörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll samt därtill närliggande områden. Teletec Connect är lokaliserad med egen personal i Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn, Ålborg och Helsingfors. Teletec Connect har över 2000 återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

  • Tjeders Industri AB

   Monter D 26

   64206 MALMKÍPING
   Sverige
   www.tjeders.se

   Ett ansvarstagande kreativt team
   Tjeders är ett företag där alla tar ansvar för kundens, individens och företagets bästa.
   Som team hjälper vi varandra och våra kunder att vara kreativa på bästa möjliga sätt.
   Kvalite – Innovation – Medmänsklighet

  • Vanderbilt International (SWE) AB

   Monter E 21

   83080 Frösön
   Sverige
   www.vanderbiltindustries.com

   Vanderbilt är en global leverantör av säkerhetssystem. Med ett europeiskt huvudkontor i Wiesbaden, Tyskland, arbetar företaget effektivt i 95 länder. Innovativ inriktning inom passagekontroll, inbrottsdetektion, videoövervakning, molnbaserade lösningar och integrerade säkerhetssystem har gjort Vanderbilt till en kraft att räkna med i säkerhetssektorn. Vanderbilt utvecklar, tillverkar och distribuerar system som säkrar