• AB Elrond Komponent

   Monter E 13

   14130 Huddinge
   Sverige
   www.elrond.se

   Elrond är ledande inom åskskydd i Norden och har tre huvudområden: Överspänningsskydd / Åskskydd, Avbrottsfri Kraft / UPS samt Potentialutjämningsmaterial (inkl åskledarsystem, skydd mot direktnedslag). Dessutom nätaggregat och DC-system. Inom området UPS tillhandahåller vi även drifttagning av UPS samt service på UPS.
   Affärsidé

   Elrond Komponent erbjuder kompletta lösningar för

  • ABB Lågspänningsprodukter

   ABB Lågspänningsprodukter

   Monter A 08

   83984 Östersund
   Sverige
   www.abb.se

   Produkter, system och service för fastigheter och industrier.

   - Elkraftfördelning till fastigheter, byggnader och industrier
   - Automation för OEM och tillverkningsindustri
   - Installationsmaterial för hem, kontor och industri
   - Fastighetsautomation

  • Accenta AB

   Monter E 18.

   33153 VÄRNAMO
   Sverige
   www.accenta.se

   Accenta AB marknadsför ett brett program av nödbelysningsprodukter, såväl hänvisnings- och nödljusarmaturer som övervakningsenheter och handlampor. Vi har funnits på marknaden i över 40 år och har lång erfarenhet och bred kompetens.

   På Accenta ställer vi mycket höga krav på kvalitet och säkerhet.

  • Adax AS Filial Norge

   Monter C 19

   N-3061 Svelvik
   Norge

   ADAX AS är en ledande producent av värme- och tork-produkter för installlatöre och konsumenter på den Nordiska och Europeiska marknaden.
   ADAX AS producerar och levererar Adax, Glamox och Norel elradiatorer i olika utförande och med olika strysystem, samt småvärme som värmefläktar, golvstående värme, skotorkare samt skohylla med värme.

   Mer

  • Airam AB

   Airam AB

   Monter E 10

   12044 ÅRSTA
   Sverige
   www.airam.se

   Airam är ett av Europas äldsta belysningsföretag. Vi har jobbat med ljuskällor och belysningsprodukter sedan 1921. Med stark förankring som finskt familjeföretag har vi sedan starten jobbat med utveckling, produktion, sourcing och marknadsföring av ett omfattande sortiment av belysningsarmaturer, ljuskällor och fritidsprodukter för såväl konsument som proffs.
   Airam’s ledord

  • Aura Light AB

   Aura Light AB

   Monter E 02

   17154 SOLNA
   Sverige
   http://www.auralight.se/

   Aura Light erbjuder företag smart belysning som är energieffektiv, ekonomisk, kvalitativ och hållbar. Våra hållbara belysningslösningar hjälper företagskunder att minska sina kostnader, sin energiförbrukning och sin miljöpåverkan.

  • Axjo Kabel AB

   Monter D 07

   33230 GISLAVED
   Sverige
   www.axjokabel.se

   Norden tillverkad värmekabel - Försäljning av Nexans värmekablar/värmekabelsystem med styrningar och tillbehör. Komfortvärme, frostskydd av rör samt tak och markanläggningar.

   -Försäljning av sladdställ.

  • Bellalite Ljusdesign AB

   Monter E 07

   35246 VÄXJÖ
   Sverige
   http://www.bellalite.se/

   Bellalite - Belysningsgrossisten.
   Vi är totalleverantör av installations, inrednings- och miljöbelysning till el- & ljusbranschen. Vi säljer armaturer och ljuskällor till bostäder, hotell, restauranger och offentlig miljö. Vi erbjuder ett komplett urval av för både inomhus och utomhusbruk samt dekorativ ljussättning av byggnader och fasader.
   Vårt erbjudande inbegriper även

  • Castor Sverige AB

   Monter A 06

   3002  DRAMMEN
   Norge
   https://castoras.no/?lang=sv

   1978 grundade Thor G. Pettersen firman Castor med mål att utveckla, producera och sälja fästmaterial till den Norska installations marknaden.

   Castor är speciellt känd som producent och leverantör av tidsbesparande fästmateriel för elektriska och mekaniska installationer på alla typer av underlag. Castor har varit först ut på marknaden med

  • Cebe Belysning/ Elektroskandia Sverige AB

   Monter E 17

   19183 Sollentuna
   Sverige
   www.cebebelysning.se

   Cebe är Elektroskandias varumärke använder för att sälja unika belysningsprodukter.Produkter som vi är med och utvecklar men även agenturprodukter som uppfyller våra krav.
   Genomgående är produkterna unika för Elektroskandia via Cebe-varumärket på svenska marknaden.
   

  • Chargestorm AB

   Monter E 12

   60224 NORRKÖPING
   Sverige
   www.chargestorm.se

   Chargestorms mission är att skapa de bästa laddstationslösningarna för elfordon på marknaden. Affärsidén är att hjälpa våra kunder lyckas med elfordonsladdning genom att erbjuda kompletta laddinfrastrukturlösningar som skalar från små till stora installationer. Hur kan vi hjälpa dig?

   Om Chargestorm
   Chargestorm AB är ett privat ägt företag baserat i

  • DEFA AB

   Monter C 16

   26162 GLUMSLÖV
   Sverige
   www.defa.com

   DEFAs mål är att göra människors liv enklare, mer effektivt och mer miljövänligt. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar sättet som människor laddar, förvärmer och skyddar sina fordon, belyser sina vägar och byggnader, styr sina fritidshus, dokumenterar sina tjänsteresor och mycket mer. Vi strävar efter att utveckla nya fantastiska

  • Designlight Scandinavian AB

   Monter E 04

   34260 MOHEDA
   Sverige
   www.designlight.nu/

   1996 startade paret Björn & Jessica Hultqvist belysningsföretaget
   Designlight Scandinavian AB. Med utgångspunkt i Moheda

   har grossist och tillverkningsföretaget utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning.

  • Dimintell AB

   Monter D 13

   21762 MALMÖ
   Sverige
   http://www.dimintell.se


   Hos Dimintell finner du information och inspiration till smartare hem, ljusreglering och hemnätverk.
   Vi har agenturen i Skandinavien för ledande etablerade europeiska tillverkare av system och komponenter - såsom DIMMAX och DOMINTELL - och distribuerar/säljer dessa via elbranschens grossister & elinstallatörer.

  • Easyform AB

   Monter E 00

   42677 VÄSTRA FRÖLUND
   Sverige
   www.easyform.se

   Easyform utvecklar och marknadsför professionella belysningslösningar för bl a butiksmiljöer och publika miljöer. Kontakta oss så hjälper vi er ta fram den bästa lösningen utifrån era förutsättningar.

  • EBECO AB

   Monter C 03

   41525 GÖTEBORG
   Sverige
   www.ebeco.se

   Värmelösningar för allt från små stugor till stora industrier – vi hittar alltid en värmelösning som passar, oavsett vad ditt behov är. Vi har ett komplett sortiment värmekabel inom fyra olika områden; inomhus, utomhus, byggarbetsplatser och industri.

  • Ecolux AB

   Monter D 03

   265 21 Åstorp
   Sverige
   http://www.ecolux.se/

   Ecolux förser miljöer där människor arbetar, med belysningslösningar och armaturer som ger ett så bra ljus att det ökar välbefinnandet och prestationsförmågan. Företagets huvudkontor och montageanläggning ligger i Åstorp strax utanför Helsingborg. Lösningar och produkter marknadsförs genom en rikstäckande försäljningsorganisation. Ecolux ingår i Thinkway-koncernen.

  • Ed-Wa Plast AB

   Monter B 11

   33153 Värnamo
   Sverige
   www.edwa.se

   Vi etablerades år 1963 och är beläget i Värnamo i västra Småland. Företaget tillverkar formsprutade plastprodukter och har utvecklat ett stort sortiment av el-installationsmateriel av egna produkter. Under senare år har verksamheten breddats och kompletterats med andra el-produkter som efterfrågas ute på fältet. Detta har bidragit till att Ed-Wa idag

  • Effekta Power Systems AB

   Monter C 08

   21377 Malmö
   Sverige
   www.effektapowersystems.se

   Effekta Power Systems AB är specialisten på nödbelysning och UPS sedan mer än 30år.

   Effekta är idag ledande inom nödbelysning och UPS och har ett av marknadens bredaste sortiment.
   Vi finns representerade i hela landet och har kontor och utställningar i Malmö, Jönköping, Linköping samt Stockholm.
   Välkommen till

  • Eldon Installation AB

   Eldon Installation AB

   Monter B 01

   55115 Jönköping
   Sverige
   www.eldoninstallation.se

   Eldon Installation säljer elfördelningssystem och lågspänningsprodukter samt erbjuder konstruktion, montering, och utökade support- och servicetjänster.
   Med erfarenhet sedan 1922 levererar vi produkter och system av hög kvalitet till den skandinaviska industrin och fastighetsmarknaden.

  • Elkapsling AB

   Monter B 09

   Produkter och system för elektriska installationer, Produkter och system för industriella och eltekniska installationer, Tjänster för byggindustrin

   84121 ÅNGE
   Sverige
   http://www.elkapsling.se/

   Elkapsling AB grundades 1971. Alltsedan dess har vi utvecklat, tillverkat och sålt kapslingar som skydd för våra kunders elektriska och elektroniska utrustning.

   Vårt breda standard- och tillbehörssortiment kompletteras av möjligheten att utveckla kundspecifika lösningar, där team med säljare och konstruktörer tillsammans med kund utvecklar prototyper och koncept.

  • ELKO AB

   Monter A 13

   12117 JOHANNESHOV
   Sverige
   www.elko.se

   ELKO har producerat elinstallationsmateriel i över 70 år, och har hela tiden varit med om att leda utvecklingen i branchen.

   ELKO står för hög kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder innovativa produkter med modern design inom tre områdern; Starkström, Kommunikation (data- och telekommunikation) och Styrsystem.

   ELKO erbjuder
   trygghet och

  • Elma Instruments AB

   Monter C 13

   12356 FARSTA
   Sverige
   www.elma-instruments.se

   Elma Instruments har mer än 40 års teknisk know-how och är Skandinaviens största distributör av test- och mätutrustning. Våra 42 medarbetare är alla välutbildade och står naturligvis gärna till tjänst för råd och vägledning vid tekniska frågor likaväl som val av nya produkter. Vi erbjuder även kurser i mätteknik och

  • Eltako GmbH

   Monter D 18

   D-70722 Fellbach
   Deutschland

   

  • Elvärmeprodukter i Skellefteå

   Elvärmeprodukter i Skellefteå

   Monter B 14

   93157 Skellefteå
   Sverige

   Elvärmeprodukter är ett företag nära marknaden, med ett brett sortiment av värmekablar och tillbehör.
   Företaget skall erbjuda kunden god support inom konstruktion och dimensionering av värmekabelanläggningar, och kunna leverera dessa till låg kostnad och hög kvalitet. Vår kompetens sträcker sig från den enklaste golvvärmeanläggningen till de mest komplicerade

  • Ensto Sweden AB

   Monter E 14

   info.sweden@ensto.com

   www.ensto.se

   Ensto är ett av de ledande elektroniktekniska företagen i världen och expert på hållbar energi.
   Ensto erbjuder specialist kompetens och unika lösningar med produkter inom området fastighetsteknik för fastigheter, offentliga lokaler och företag.
   Våra lösningar är baserade på hållbar utveckling med målsättningen att spara energi i människors dagliga liv.

  • ERS Returtrumma AB

   Monter C 06.

   33230 GISLAVED
   Sverige
   www.returtrumma.se

   Returtrumma erbjuder det enklaste sättet för att returnera kabeltrummor som är miljövänligt och ger dig som kund återbäring - ungefär som att panta!

  • Etman Distribution AB

   Monter A 00

   26271 ÄNGELHOLM
   Sverige

   Professionella, svenskanpassade och prisvärda elprodukter, från eget rejält lager, med raka och ärliga nettopriser, direkt från tillverkare till elinstallatör utan fördyrande mellanled!

  • Fergin Sverige AB

   Monter U:02

   59135 MOTALA
   Sverige
   www.fergin.se

   Vi tillhandahåller ett brett sortiment av kapslade belysningsarmaturer för miljöer som kräver IP65 och uppåt. Utmärkande för våra produkter är effektiv belysning i krävande miljöer, armaturer av hög kvalitet och med lång livslängd. Vi har i vårt sortiment såväl armaturer för industrin och som för belysning av t.ex. parker, fasader

  • Fox Design AB

   Monter D 12

   12626 HÄGERSTEN
   Sverige
   http://www.foxdesign.se/

   I mer än 30 år har vi levererat belysningslösningar till:

   – Kulturminnen och modern arkitektur.
   – Parker gator och torg.
   – Förskolor, högskolor och universitet.
   – Flygplatser, stationer och offentliga rum.
   – Daghem och nattklubbar.
   – Privata företag, men också moderna hem.

  • Fresh AB

   Monter C 07

   35599 GEMLA
   Sverige
   http://www.fresh.se

   Fresh AB är branschledande inom tillverkning och försäljning av produkter och lösningar för inomhusklimat och ventilation. Våra produkter är utformade för att lösa alla tänkbara ventilationsbehov i ditt hem. Kvalitet och miljöhänsyn är viktiga ledord genom hela produktionskedjan.

  • GARO AB

   GARO AB

   Monter F 03

   33525 GNOSJÖ
   Sverige
   http://www.garo.se

   Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektrisk installationsmateriel samt laddstationer för elfordon och samt solpaneler i paketformat för den svenska och nordiska marknaden.
   Helhetslösningar är vår specialité

  • Glamox

   Monter E 01

   57082 MÅLILLA
   Sverige

   Glamox Luxo Lighting är en ledande leverantör av belysningslösningar för den professionella byggmarknaden som erbjuder ett komplett produktsortiment för skolor, sjukvårdsinrättningar, kommersiella och industriella byggnader, detaljhandel, hotell och restauranger.

  • Greenled

   Monter E 11

   461 29 Trollhättan
   Sverige
   www.greenled.se

   Greenled AB är ett helägt dotterbolag till Greenled Oy i Finland.
   Greenled är en totalleverantör av belysningslösningar för företag och offentlig sektor. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet genom att erbjuda hållbara och smarta belysningslösningar. Vi erbjuder allt från enstaka produkter till administration och genomförande av hela belysningsprojekt.

  • Gycom Svenska AB

   Monter B 10

   19405 Upplands Väsby
   Sverige
   http://www.gycom.se

   Gycom förser kunderna med produkter och lösningar från välkända varumärken inom installation, KNX, mätteknik och industri.

   Med vårt breda sortiment kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet samt även enklare, prisvärda modeller – allt utifrån applikation och behov.

   Vi utvecklar hela tiden vårt produktsortiment och vår service så

  • Infometric AB

   Monter E 03

   19140 SOLLENTUNA
   Sverige
   www.infometric.se

   • Individuell vattenmätning
   Idag finns det ett förslag hos Riksdagen att man i all nyproduktion och i samband med ombyggnad skall mäta el och tappvarmvatten. Anledningen till det är att man konstaterat en onödigt stor förbrukning av framför allt varmvatten i lägenheter när man jämfört med villaägare. Även här visar statistik

  • Jetting.se

   Monter B 06

   52235 TIDAHOLM
   Sverige

   Maskiner och utrustning för kabelblåsning

  • KNX Sweden

   KNX Sweden

   Monter A 10

   25107 Helsingborg
   Sverige
   www.knx.se

   KNX är dagens moderna installationsstandard och KNX Sweden är intresseföreningen för alla som arbetar med eller är intresserade av detta.
   Vi är också vår moderorganisations, KNX Association i Bryssel, förlängda arm i Sverige och hjälper både nya och erfarna användare med olika frågeställningar.
   Huvudmedlemmar i vår förening är främst

  • LEDsystem Scandinavia AB

   Monter C 00

   22474 LUND
   Sverige
   http://www.ledsystem.se/

   LEDsystem Scandinavia erbjuder idag ett omfattande LED sortiment med högkvalitativa produkter med ljuskällor, LED-paneler, LED-strålkastare, belysningssystem för kök och inomhusmiljöer samt butiksbelysning med LED-teknik.
   LEDsystem Scandinavia Långskeppsgatan 14 SE-224 74 Lund SWEDEN Tel +46 46-270 12 12 info@LEDsystem.se

  • LVI | Rettig Sweden AB

   Monter B 05

   53175 JÄRPÅS
   Sverige
   www.lviprodukter.se

   LVI är främst känt för sina elradiatorer fyllda med vegetabilisk olja, men har även ett stort utbud av elektriska värmelösningar - designradiatorer, handdukstorkar och panelradiatorer.

   LVI är en del av Rettig ICC, Europas ledande tillverkare av värmelösningar. Rettig ICC har 15 fabriksenheter i 10 olika länder och designar, producerar

  • Malux Sweden AB

   Monter E 18

   89125 ÖRNSKÖLDSVIK
   Sverige
   www.malux.se

   Maluxkoncernen består av företag som gör kvalitetssäkrade inköp och som säljer lösningar och säkerhetsprodukter inom belysning, el och kommunikation. Kunderna finns inom kemi-, läkemedels- och processindustri, fordonstillverkning, byggindustri, installationsbranschen och offentliga sektorn. Samarbete sker även med de stora elgrossisterna. Malux finns representerat i Sverige, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

  • Miljöbelysning Sweden AB

   Monter F 09

   18766 Täby
   Sverige
   http://www.miljobelysning.nu/

   Ett företag som vision att på ett enkelt och effektivt sätt ersätta kundens befintliga belysning till LED utan att behöva byta armaturer.

  • MP bolagen Industri AB

   Monter B 13

   57421 VETLANDA
   Sverige
   www.mpbolagen.se

   MP bolagen Industri AB utvecklar, producerar och marknadsför kabelförläggningsmateriel till elbranschen.

  • Nexans Sweden AB

   Monter C 05

   51481 GRIMSÅS
   Sverige
   www.nexans.se

   I Sverige, liksom i världen, är Nexans en av de ledande leverantörerna av kablar och tillbehör. Vi förser installatörer, infrastrukturbyggare och industri med en oslagbar bredd av produkter av högsta kvalitet, hämtade både från inhemsk produktion och från produktion i Nexans andra länder. Nexans drygt 500 anställda i Sverige finns

  • NKT (Sweden) AB

   Monter B 08

   79129 FALUN
   Sverige
   http://www.nktcables.se

   NKT (Sweden) AB är en ledande global leverantör till energisektorn. Vi utformar, tillverkar och marknadsför kvalitetskablar och lösningar för segmenten elinfrastruktur, byggkonstruktion, järnväg och fordon.

   Vår vision är att vara ledande när det gäller att tillhandahålla innovativa, högteknologiska och hållbara lösningar för våra kunder.

  • Nordic Led AB

   Monter C 18

   43295 VARBERG
   Sverige
   http://www.nordicled.com/

   : Nordic LED är ett av de snabbast växande företagen inom belysningsbranschen och skandinavisk generalagent i Sverige, Danmark & Finland för amerikanska Cree Inc. Vi marknadsför också vårt eget varumärke Optimum.
   Nordic LEDs huvudkontor, showroom och lager ligger lättillgängligt i Varberg, ca 70 km söder om Göteborg alldeles i anslutning

  • Norlys AB Monternr: E 08

   Monter E 08

   45233 STRÖMSTAD
   Sverige
   http://www.norlys.se/

   Norlys tillverkar belysning för privata hem och trädgårdar samt offentlig miljö. Både moderna och klassiska armaturer finns i sortimentet.

  • Norwesco AB

   Norwesco AB

   Monter D 06

   18726 TÄBY
   Sverige
   www.norwesco.se

   Norwesco AB producerar produkter för att skapa ett säkert liv, både privat och professionellt.
   Säkerhetsbrytare
   Spisvakter
   Timers
   Jordfelsbrytare
   Vi producerar i Sverige med merparten av de ingående komponenterna från Sverige.

  • Nässjö Plåtprodukter AB

   Monter B 15

   Produkter och system för elektriska installationer, Kablar & Installationssystem

   57124 NÄSSJÖ
   Sverige
   www.npp.se

   NPP erbjuder specialanpassade skåp och maskinbeklädnader inom sektorer som marina, transport, bygg, industri och bredband.
   Vi tillverkar alla typer av kapslingar, allt från mindre kopplingslådor och elskåp till större golvskåp och maskinbeklädnader.
   Våra produkter håller hög kvalitet och tillverkas i de flesta förekommande material såsom stålplåt, rostfritt, syrafast, galvat och

  • Pax AB

   Monter B 18

   64030 HÄLLEFORSNÄS
   Sverige
   http://www.pax.se

   Pax startades 1945. Fabriken finns i Hälleforsnäs i Sörmland. Som marknadsledande i norra Europa utvecklar, producerar och marknadsför Pax ventilations- och värmelösningar för en hållbar, modern och hälsosam miljö – i den medvetna bostadsägarens hem.

  • Philips AB

   Monter F 01

   16485 STOCKHOLM
   Sverige
   http://www.philips.se

  • Pipelife Sverige AB

   Monter A 12

   20039 MALMÖ
   Sverige
   www.pipelife.se

   Pipelife Sverige är ett företag specialiserat på tillverkning och försäljning av rörsystem av plast.
   Företaget är marknadsledande med verksamhet i 26 länder.
   Pipelife har lokal tillverkning med tre fabriker i Sverige, Ljung, Ölsremma och Haparanda.

  • Plejd AB

   Monter C 02

   41114 Göteborg
   Sverige

  • PM FLEX Sverige AB

   Monter C 06

   41104 GÖTEBORG
   Sverige
   http://www.pmflex.com/

   PM FLEX är marknadsledande i Norden inom halogenfria flexibla installationsrör med eller utan fördragen kabel samt halogenfria styva rör. Sedan 1992 har vi levererat produkter med syfte att underlätta elinstallatörens vardag. Vi lagerförs idag av de ledande elgrossisterna.

  • PROCAD Systems AB

   Monter A 01

   Produkter och system för elektriska installationer, Produkter och system för industriella och eltekniska installationer, Verktyg, utrustning & arbetsskydd, Business IT solutions

   72137 VÄSTERÅS
   Sverige
   http://www.elprocad.com

   PROCAD Systems AB har verkat inom branschen för CAD-program i över 30 år. Vi är utvecklare av CAD-programmet ELPROCAD, som är det i Sverige mest spridda programmet för production av eldokumentation. Bakom programmen finns personal med lång elteknisk bakgrund. Våra kunder är allt från stora företag
   till enmansföretag i många

  • Prysmian Group

   Monter C 01

   57188 NÄSSJÖ
   Sverige
   www.draka.se

   Lagom finns inte.

   För oss är bara det bästa gott nog. Vi har gjort skräddarsydda kablar i Sverige sedan 1883. Och det kommer vi att fortsätta med. Våra fantastiska medarbetare vet vad som krävs av kablar som måste stå emot allt från vargavintrar till hällregn och gassande sol.
   Hos

  • Rexel Sverige AB

   Rexel Sverige AB

   Monter U:01

   12523 Älvsjö
   Sverige
   http://www.rexel.se/

   Energirevolutionen börjar här! Genom våra butikskedjor Selga och Storel, hjälper vi dig med energieffektiva lösningar. Vi arbetar också med solenergi, ladd- och belysningslösningar. Kom och lyssna på våra seminarier på mässan! Vi finns i foaljén, utanför mässhallen.

  • Scanelec

   Scanelec

   Monter A 11

   11528 Stockholm
   Sverige
   www.scanelec.se

   Scanelec har drygt 30 år solid erfarenhet av projektering och orderhantering av kanalskenor.

   Scanelec är en viktig partner vad gäller offshore och rederier samt levererar kanalskenor och knowhow till industri, sjukhus, universitet och offentliga byggnader.

   Scanelec ansvarar för försäljning av kanalskenor från flera ledande producenter i Europa,

  • Scanmast AB

   Monter E 09

   79222 MORA
   Sverige
   http://www.scanmast.se

  • Schneider Electric Sverige AB

   Schneider Electric Sverige AB

   Monter A 16

   02-671 Warszawa 108
   Sverige
   www.schneider-electric.se


   Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Vi erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi,

  • SCHREDER NORDIC

   Monter D 10

   16967 Stockholm
   Sverige
   http://www.schreder.com

   Vi är en tillverkare av kvalitativ utomhusbelysning med ett komplett sortiment av armaturer, stolpar och styrsystem för det offentliga rummet. Med säljkontor i både Stockholm och Göteborg kan vi på Schréder Nordic hjälpa dig med allt från ljusrådgivning till teknisk support genom hela ditt projekt.
   Välkommen till oss i monter

  • SEK Svensk Elstandard

   SEK Svensk Elstandard

   Monter C 17

   16429 KISTA
   Sverige
   http://www.elstandard.se/

   På SEK Shop, www.elstandard.se/shop, hittar du förutom svensk standard även europeisk och internationell standard inom elområdet. SEK ger även ut SEK Handböcker som förklarar och fördjupar, vägleder och underlättar ditt användande av standarder.

   Med tjänsten SEK e-Standard kan du på ett enkelt sätt hålla dig uppdaterad inom just

  • Sg Armaturen AB

   Monter C 10

   42132 VÄSTRA FRÖLUNDA
   Sverige
   http://www.sg-ab.se

   SG Armaturen etablerades 1990 och är ett helägt norskt företag med huvudkontor och centrallager i Lillesand. Härifrån exporterar vi till kunder över hela världen. SG har en egen fabrik i Guang Dong-provinsen i södra Kina som sysselsätter över 400 personer. SG-produkterna är det självklara alternativet för ett stort antal ledande

  • SoftOne

   Monter B 00

   70144 Stockholm
   Sverige

   Om SoftOne

   SoftOne har utvecklat ett affärssystem för Hantverkare och är idag en av de ledande leverantörerna i Norden för EL och VVS-branschen. Vi ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda och helt molnbaserade lösning, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller välja

  • Teknoware Sverige AB

   Monter E 15

   652 21 KARLSTAD
   Sverige
   http://www.teknoware.com/sv

   Teknoware Sverige AB är ett dotterbolag till Teknoware OY i Lahti Finland som bildades 1972. Verksamheten i Sverige är koncentrerad och specialiserad till utrymningssäkerhet med nödbelysning och reservkraft. Produkterna är anpassade för Nordiska förhållande avseende design och kvalitet.
   Produkt områden.
   ESCAP - Nödbelysning och hänvisningsarmaturer med miljövänlig kondensatordrift.
   Nödbelysning med

  • TelliQ

   Monter D 04

   73230 ARBOGA
   Sverige
   www.telliq.com

   TelliQ säljer tjänster och lösningar, som ger beslutsstöd, förenklar vardagen och ökar lönsamheten för företag där fordon, maskiner och anläggningar utgör en viktig del av verksamheten.
   Vår affärsidé baseras på ett växande behov och efterfrågan av elektroniska körjournaler, positioneringstjänster och kontroll över användande av fordon och maskiner. Med TelliQ´s tjänster

  • Tesla

   Monter C 12

   19461 Upplands Väsby
   Sverige
   www.tesla.com

  • Vadsbo

   Monter C 14

   42131 Västra Frölunda
   Sverige
   http://www.vadsbo.net

   Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

  • Valtavalo Oy

   Valtavalo Oy

   Monter D 02

   435 33 Mölnlycke
   Sverige
   www.valtavalo.se

   Finska LED-lysrör tål den allra tuffaste miljön. Kvalitén på Valtavalos produkter är säkrad då produkterna tillverkas i egna helautomatiska robotlinjer i Finland. Lysrörskomponenterna är av högsta kvalité och varje lysrör genomgår en automatiserad testprocess. Lysrörens långa livslängd gör det möjligt att uppnå avsevärda besparingar i energiförbrukning och totala belysningskostnader. Förbundet

  • Wagfors AB

   Monter D 16

   Belysning

   25468 HELSINGBORG
   Sverige
   https://www.wagfors.se

   Wagfors har under många år levererat professionell elektronik för olika typer av belysning till framförallt fordons- och belysnings industrin.

   Letar du efter nödbelysning, nödljusaggregat, hänvisningsarmatur, strålkastaraggregat eller reservkraftaggregat / växelriktare / CPS (50 – 1200W).

   Nytt för 2018 är IP65 Armaturen COSMOS FX för kontor och industrier.

  • WAGO Sverige AB

   Monter C 11

   16111 Bromma
   Sverige
   http://www.wago.com

   WAGO är en global tillverkare av elkomponenter och automation för industri och fastigheter. Några av våra innovationer är den skruvlösa anslutningstekniken CAGE CLAMP®, som vi lanserade 1977 samt det moduluppbyggda I/O systemet som vi lanserade 1995. För fastighetsbranschen erbjuder vi lösningar som WAGO WINSTA®, ett system för Plug&Play installationer i

  • We Consulting AB

   Monter E 19

   Produkter och system för elektriska installationer, Test och Mätutrustning, Nätverksanslutning

   167 51 BROMMA
   Sverige
   www.we-consulting.se

   We Consulting är ett teknikkonsultbolag, specialiserade på infrastruktur för kommunikation och Connectivitet. Vi jobbar med fibernät, trådlösa system och mobiltäckning, både inomhus och utomhus.
   Vi levererar både strategisk rådgivning, kompletta lösningar och skapar förutsättningar för att uppkopplade produkter, tjänster och människor fungerar felfritt tillsammans.

   We Consulting behärskar hela kedjan

  • Westal AB

   Monter E 20

   56435 BANKERYD
   Sverige
   www.westal.se

   Westal AB tillverkar, utvecklar och marknadsför IP-klassade belysningsarmaturer och belysningslösningar för utomhusbruk till privata och offentliga sektorn samt för industrin.
   Vår tillverkning sker i första hand i Sverige. Återvinningsbara material, utbytbara komponenter och lång hållbarhet är viktiga ledord och ett krav från oss.

  • Work System Sweden AB

   Monter B 22

   57178 FORSERUM
   Sverige
   www.worksystem.se

   Serviceinredning, bilinredning, arbetsinredning, verkstadsinredning, modulsystem, kärt system har många namn huvudsaken är att dina behov tillgodogörs. Du vill optimera tid, plats och säkerhet i din mobila arbetsplats. Välkommen till Work System, vi ordnar detta snabbt, smidigt och till ett bra pris.

   - Svensktillverkad
   - 3års garanti
   - Krocktestad