easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors


Payroll Talent bv

Payroll Talent bv

D1029

3071KB Rotterdam
Netherlands
http://www.payroll-talent.nl/

Waarom Payroll Talent?

Bespaar geld en tijd
Wist u dat u bij Payroll talent alleen betaald voor de gewerkte uren van uw medewerkers? Omdat wij de wettelijke werkgever zijn, vallen kosten bij ziekteverzuim onder onze verantwoordelijkheid. Dat scheelt u tijd, geen afdrachten meer aan het UWV, de fiscus en cao-fondsen en tevens zo belangrijk, kosten! Dankzij schaalvergroting en lage overheadkosten verzorgen wij uw personeelsadministratie tegen scherpe tarieven.

Meer zekerheid, minder risico's
Met payrolling heeft u zekerheid. U bent altijd precies op de hoogte wat uw loonkosten zullen zijn en werknemers ontvangen hun salaris gegarandeerd op tijd. Daarnaast profiteren uw werknemers van professionele ondersteuning bij verzuim, reïntegratie en in contacten met officiële instanties. En natuurlijk zijn al onze overeenkomsten en formulieren juridisch getoetst.

Flexibele contractsvormen
Bij Payroll Talent bent u direct flexibeler in de inzet van werknemers. Als gevolg van de Wet Werk en Zekerheid wordt de periode waarin u 3 contracten aan mag bieden per 1 juli 2015 verkort naar 2 jaar. Daarna bent u verplicht uw medewerkers een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. Wij bieden u 3,5 jaar extra ruimte voor flexibele personeelsinzet. Na 5,5 jaar heeft uw medewerker recht op een contract voor onbepaalde tijd.

Keurmerken
Vertrouwen is belangrijk voor ons. We zijn serieus in onze dienstverlening, zoals u van ons mag verwachten. Wij voldoen dan ook aan alle keurmerken en certificeringen die voor Payroll bedrijven van toepassing zijn.
- Lid van de NBBU
- NEN4400-1 gecertificeerd
- SNA-keurmerk

Kortom, Payroll Talent geeft energie en laat ondernemers ondernemen.