easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors


Dijkstra Vereenigde B.V.- Flowpackers

Dijkstra Vereenigde B.V.- Flowpackers

E1011

8218NJ Lelystad
Netherlands
https://www.dijkstra.net/verpakkingsmachines/

Products

Product news

 • Nieuwe Fuji verpakkingslijn voor Van Dijk Banket

  Van Dijk is de moderne “bakker met ambitie”. Lekkere en onderscheidende bakkerijproducten van ambachtelijke kwaliteit. Onder andere de knapperige speculaas, jodenkoek en karamelkoek zijn typische ‘Dijkies’ die vanuit deze bakkerij komen. Ambacht en innovatie zijn kenmerkend voor Van Dijk banket.

  Van Dijk investeert continu in product-, concept- en productieontwikkeling. Sinds kort is de nieuwste uitvoering van de Fuji verpakkingsmachine geïnstalleerd bij Van Dijk Banket.

  De nieuwe Fuji Alpha VII is voorzien van een attachless banden invoersysteem.
  Het attachless banden systeem is ter

  https://www.dijkstra.net/verpakkingsmachines/proje...

 • Kartonneermachine met mogelijkheden bij Verstegen spices & sauces

  Verstegen Spices & Sauces is een toonaangevende producent en leverancier van o.a. kruiden(mixen), specerijen, sauzen en marinades. Het bedrijf heeft een nieuwe verpakkingslijn laten ontwikkelen waarop saté- en gourmetsaus worden verpakt, zodat ook operators met een beperking een plek krijgen binnen het verpakkingsproces....

  https://www.dijkstra.net/verpakkingsmachines/proje...

Job ads

 • Stagiair(e) Technicus verpakkingsmachines

  Studeer je nog én ben jij op zoek naar een leuke stage in Lelystad? Kom dan stage lopen bij Dijkstra Vereenigde in Lelystad. Meewerkstage, afstudeerstage, HBO of MBO, dat maakt ons allemaal niet uit. Initiatief vinden wij belangrijker dan je opleidingsniveau.

  Wie zijn wij?Stagelopen bij Dijkstra Vereenigde Lelystad
  Dijkstra Vereenigde b.v. is gevestigd in Lelystad en heeft zo’n 60 medewerkers. Wij zijn een betrokken specialist in het aanbieden van verpakkingsmachines, laboratoriumapparatuur en verpakkingsglas. Daarnaast spelen wij een grote rol in productontwikkeling, assemblage en specifieke productie.

  Dijkstra’s vertrouwdheid met de klantbehoeften, inzicht in de afzonderlijke markten en dat verenigd met het technologische leiderschap van de fabrikanten, maakt dat Dijkstra Vereenigde de juiste partner is voor haar klanten. Wij zijn specialist in het hele traject dat loopt vanaf advisering tot en met verkoop, service en onderhoud.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

  Stagiair(e) technicus verpakkingsmachines

  De werkzaamheden zullen bestaan uit het meehelpen bij het installeren, repareren en plegen van onderhoud aan de door ons in de markt te plaatsen en geplaatste verpakkingsmachines. Naast deze zaken hoort ook het (mee)bedenken en monteren van speciale aanpassingen met betrekking tot deze apparatuur tot de taken. Omdat onze klanten in Nederland, maar ook in België zitten zul je af en toe met een ervaren technicus meegaan, dus je bent bereid tot reizen en het (soms) maken van wat langere dagen.

  Omdat wij met onze producten toonaangevend zijn, worden er hoge eisen aan ons en onze medewerkers gesteld op het gebied van productkennis, kwaliteit en communicatie. De klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap tezamen met een professionele aanpak, zijn de basis van het succes van onze firma.

  Wie ben jij?
  Je bent een student van de opleiding ‘eerste monteur mechatronica (niv. 3)’ of ‘monteur mechatronica (niv. 2)’ op MBO-niveau
  Je hebt passie voor je vak!
  Je bent nieuwsgierig en leergierig
  Je hebt kennis en ervaring met betrekking tot automatische en PLC besturingen
  Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in een team werken
  Je bent flexibel en bereid om te reizen en soms wat langere dagen te werken
  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

  Ben jij de persoon die wij zoeken?
  Dan zien wij graag jouw motivatie en je CV tegemoet. Deze kun je mailen naar: hrm@dijkstra.net

  https://www.dijkstra.net/stage-technicus-verpakkin...