easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors


Marti Orbak Software

Marti Orbak Software

D1006

2295LV Kwintsheul
Netherlands
www.marti-orbak.nl

Automatisering moet u tijd en geld besparen en inzicht bieden. Vanuit dit oogpunt biedt Marti Orbak Software met de
softwareprogramma's Bake-it en Orbak (kantoor), Cash-it (kassa), Qlikview (management informatie) en EXTRAvestiging (webshop) voor iedere bakkerij, van ambachtelijk tot industrieel, altijd een passende oplossing.

Automatiseren binnen de bakkerij zorgt ervoor dat het werken eenvoudiger en de kans op fouten verkleind wordt. Daarnaast geeft de verzamelde informatie meer inzicht in de bedrijfsprocessen. Oftewel verbetering van uw rendement. Of u nu alleen uw etiketten wilt afdrukken, uw recepten wilt beheren, uw productie wilt stroomlijnen, uw orders wilt registreren, uw personeel wilt plannen of uw gehele bakkerij wilt automatiseren.

Automatisering voor kantoor, productie, winkel en internet.

Products

Product news

 • Mobiele Cash-it voor lunchroom en terras

  Heeft u een lunchroom of terras bij uw bakkerij? Met Cash-it Mobile kunt u via een draagbare kassa (PDA) razendsnel bestellingen opnemen en afrekenen. Deze bestellingen worden direct via uw draadloos netwerk naar de keukenprinter en/of barprinter verstuurd en afgedrukt.

  http://www.marti-orbak.com/index.php/producten-die...

 • Nu ook: EXTRAvestiging Zakelijk bestellen voor Orbak

  Met EXTRAvestiging Zakelijk Bestellen is het handmatig invoeren van derdekanaals bestellingen voorgoed verleden tijd. Uw afnemers kunnen namelijk zelf, op elk moment van de dag, hun vaste order plaatsen en aanpassen, zonder uw (directe) tussenkomst.

  Stel dat 10 klanten en/of winkels elke dag hun bestelling faxen of doorbellen en het u per order 4 minuten kost om in te voeren in Orbak (en Bake-it). Dan bent u al gauw 15 volle werkdagen, ofwel 3 weken orders aan het ingeven per jaar.... En dan hebben we het nog niet over fouten die ontstaan door miscommunicatie en die u uiteindelijk geld kosten.

  EXTRAvestiging Zakelijk bestellen:
  - Voorkomt miscommunicatie en invoerfouten
  - Geeft u zakelijke klanten flexibiliteit, gemak en overzicht in hun bestelgedrag
  - Maakt u bedrijfsvoering efficiënter, sneller en moderner
  - Geeft besparing in order- en personeelskosten (tijd en geld)
  - Informeert uw klanten via online productinformatie (ingrediënten en allergenen)
  - Reclames en speciale producten zijn actueel zichtbaar voor uw klant

  http://www.marti-orbak.com/index.php/producten-die...

 • EXTRAvestiging Webshop biedt meer dan een 'gewone' webshop

  Een webshop biedt u een extra verkoopkanaal op internet. U bereikt nieuwe klanten en biedt extra service aan uw bestaande klanten. Een webshop maken is één, maar hoe houdt u uw webshop up-to-date!

  Met EXTRAvestiging Webshop is uw online winkel automatisch up-to-date. Dit komt door de directe samenwerking met de bakkerijsoftware Orbak en Bake-it. Prijzen, afbeeldingen, ingrediënten, reclames etc. die in Bake-it of Orbak worden aangepast, worden automatisch doorgevoerd in uw webshop.

  Daarnaast worden bestellingen via uw EXTRAvestiging webshop direct in Orbak, Bake-it en de Cash-it kassa ingelezen, dus geen handmatige invoer.

  U hoeft de webshop dus niet apart bij te houden. U krijgt extra omzet, zonder extra inspanning.

  EXTRAvestiging Webshop biedt nog meer extra's, zoals:
  • Coupon codes / korting
  • Nieuwsberichten
  • Orderhistorie
  • Integratie met facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter en Pinterest
  • Meertalig mbv Google Translate
  • Franchise; assortiment per filiaal
  • Eigen taart ontwerpen door gebruikers

  http://www.marti-orbak.com/index.php/producten-die...

 • Wilt u tijd en kosten besparen?

  Heeft u voldoende inzicht in de cijfers? Wat zijn de hardlopers per filiaal? Wat wordt er verdiend aan de producten? Hoe wordt er gescoord in vergelijking met vorig jaar? Hoe kunnen nieuwe klanten worden bereikt? Hoe gezond is het bedrijf?

  Marti Orbak Software en Evers Kassasystemen laten tijdens Bakkersvak graag zien hoe de bakker, van ambachtelijk tot industrieel, via automatisering tijd en kosten bespaart en een hoger rendement kan behalen, bijvoorbeeld via het Cash-it kassasysteem, Qlikview management dashboard en EXTRAvestiging webshop, uw online filiaal. Op de stand kan de bakker uiteraard ook terecht voor meer informatie over het nieuwe etiketteren, productspecificatie, kostenbesparing door facturatie via email of EDI, Cikam geldwisselautomaten, Bakkerijmonitor, inkoop en verkoop .

  Cash-it; direct inzicht in uw winkel(s)
  Cash-it is de meest gebruikte kassa in de bakkerij. Cash-it biedt alle functionaliteiten die u van een moderne kassa kunt verwachten, zoals gerichte klantinformatie (ingrediënten, allergenen), foutloos bestellen, service en klantenbinding. Alle informatie, transacties en bestellingen zijn direct zichtbaar op kantoor, hierdoor weet de bakker precies wat er gebeurt in de winkels en kan dit doorvoeren naar de productie en planning, zonder extra handelingen.

  Qlikview; Direct meten, weten en tijdig bijsturen
  Steeds meer bakkers ontdekken de krachtige analyses van het Qlikview Management Dashboard. Met een druk op de knop komen alle gegevens op het gebied van o.a. winkelmanagement, omzet, fraude en facturatie overzichtelijk in één totaaloverzicht. Er is direct inzicht in de stand van zaken en er zijn geen tijdrovende aparte excel-lijsten en berekeningen meer nodig. U kunt direct bijsturen.

  EXTRAvestiging Webshop; uw extra verkoopkanaal 24/7
  Met EXTRAvestiging webshop loopt de bakker mee met de trend van online bestellen. De bakker benadert niet alleen een nieuwe doelgroep, het is ook een mooie etalage voor het assortiment. De afgelopen kerstdagen zijn er gemiddeld 100 kerstbestellingen per EXTRAvestiging Webshop gedaan, met uitschieters tot meer dan 300 bestellingen. Wij begrijpen dat een webshop geen tijd moet kosten, daarom is EXTRAvestiging webshop direct gekoppeld aan Orbak en Bake-it. Hierdoor zijn de artikelen, prijzen en reclames op de webshop altijd actueel en worden de bestellingen automatisch in Orbak en Bake-it ingelezen, zonder extra handelingen. Extra omzet, zonder extra tijd!
  BeU bent van harte welkom in onze stand E1017.

  www.marti-orbak.com

 • Gesloten betaalsysteem gekoppeld aan Cash-it

  Tijdens de Bakkersvak introduceert Marti Orbak Software een gesloten betaalsysteem, gekoppeld aan het Cash-it kassasysteem. De consument betaalt zelf aan de automaat. En ontvangt het wisselgeld uit de automaat. De winkelmedewerkers komen zo niet meer in aanraking met contant geld. “De fraudemogelijkheden zijn hiermee uitgesloten en het is ook nog eens hygiënisch”, aldus Dave Everaers, directeur van Marti Orbak Software.

  www.marti-orbak.com