easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors


Cikam

Cikam

D1007

1351JC Almere
Netherlands
www.cikam.nl

Vanaf haar oprichting ruim 70 jaar geleden heeft Cikam een hele duidelijke missie:
“Besparingen voor klanten realiseren door het sneller en efficiënter inrichten van (productie)processen.”

Deze (productie)processen zijn onderverdeeld in 4 divisies:
- Geldverwerking
- Documentverwerking
- Etiketteren
- Noodstroomoplossingen

Binnen elke divisie is het uitgangspunt voor klanten hetzelfde: het realiseren van een mogelijke besparing, het verhogen van de kwaliteit van het eindproduct, de continuïteit van het proces waarborgen en het werk van medewerkers gemakkelijker maken.

Cikam is een bedrijf dat continu innoveert. We vinden het belangrijk dat Cikam de uitdaging van de klant altijd met kwaliteit invult. De dagelijkse praktijk (het vraagstuk) van de klant vormt het startpunt. Hierin passen we een combinatie van hardware en software toe om dat vraagstuk op te lossen.

De laatste jaren zien we een toenemende vraag naar de verwerking van producten aangeschaft via e-fulfilment, een ontwikkeling waar we vanuit onze innovatieve kern graag in meegaan.

Zo verbindt Cikam haar uitgebreide historische expertise met de toekomst!

Bezoek voor meer informatie onze website www.cikam.nl.

Products

Product news

 • Cikam 3582 (kaarten) en 3584 (zakjes) Etikettendruksysteem

  Cikam biedt het 3582 en 3583 Etikettendruksysteem voor
  het snel en eenvoudig rechtstreeks bedrukken van (blister) kaarten en kunststof zakjes. Dit systeem heeft verschillende lettertypes en letterformaten, alfanumeriek tekstgegevens, barcodes en afbeeldingen. Het systeem kan eenvoudig toevoegen en wegnemen van kaartjes/zakjes tijdens het bedrukken hiervan.

  http://www.cikam.nl/oplossingensystemen/Etikettere...

 • Cikam LA 4050 E Etikettendruk- en aanbrengsysteem

  Het Cikam LA 4050 (E) Etikettendruk- en aanbrengsysteem verwerkt tot 120 etiketten per minuut met een aanbrengnauwkeurigheid van circa 1 mm. Doordat het systeem geen contact maakt met het product is het mogelijk om op alle zijden van het product etiketten aan te brengen. Daarnaast is het systeem zeer eenvoudig te integreren binnen vele productieprocessen.

  Doordat het systeem koppelbaar is met diverse andere softwarepakketten kan met dit systeem voldaan worden aan de nieuwe wetgeving etiketteren. Ook kan het uw productieproces versnellen, waarmee u bespaart op uw proceskosten.

  http://www.cikam.nl/oplossingensystemen/Etikettere...

 • Win een Cikam \'off the road\' arrangement op de Foodtech!

  'Cikam all the way and off the road'

  Hoe kunt u Cikam 'off the road' ervaren? Allereerst natuurlijk doordat Cikam niet alleen de standaard etiketteeroplossingen aanbiedt, maar indien nodig ook van de weg af gaat en voor uw specifieke situatie een oplossing zoekt. Op de beurs zullen een aantal etikettendruk- en aanbrengsystemen gedemonstreerd worden en kunt u met onze specialisten kijken welke oplossing het beste bij uw proces past.

  Win een Cikam 'off the road' arrangement
  Beide beursdagen kunt u op de Cikam-stand een 'off the road' arrangement voor twee personen winnen t.w.v. € 140,-. Wat moet u hiervoor doen?

  - Vul uw antwoord op de prijsvraag in op de flyer en lever deze in op de stand van Cikam (standnr. C.1011). De winnaar wordt op de beurs bekend gemaakt.
  - Volg Cikam op LinkedIn door de QR-code op de beurs te scannen.
  - Elke dag om 15.00 uur wordt er een winnaar bekend gemaakt op de stand van Cikam. De winnaar moet zijn prijs persoonlijk in ontvangst nemen.

  Graag tot ziens op onze stand!

  http://www.cikam.nl/nieuwsinnovaties/nieuwsoverzic...