Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Inission

Inission

E:06

652 21 Karlstad
Sweden
www.inission.com

Inission is a total supplier of tailored production and logistics services in the field of advanced industrial electronics. That’s the short version. The long version is that we are also a strategic partner that strives for total economic efficiency throughout the chain, from our suppliers to the customer’s customer.

We can be found in Stockholm, Munkfors, Pajala, Borås, Malmö, Tallinn and Trondheim.

Product news

  • Utse vinnaren av Inission innovation award 2019

    Den 27 mars på Stora scenen avgörs den sjunde upplagan av Inission och Prevas uppmärksammade innovationstävling. Av tre finalister utser juryn en vinnare som får utvecklings- och produktionstjänster till ett värde av 1 250 000 kronor. Nytt för i år är ytterliggare 50 000 kr delas ut i form av Publikens pris. Därför uppmanas alla mässdeltagare att komma till Stora scenen för att heja fram sin egen favorit.

    http://inission.com/inission-innovation-award-2019...

  • Inission & Audi

    Audi och Inission arrangerar ett seminarium om elektroniken som möjliggör el-bilar och självkörning. Inission och Audi berättar om den tillväxt av elektronik som skett i bilar och vilka möjligheter och konsekvenser som det resulterar i. Det blir också en framtidsspaning om vad som kommer härnäst inom branschen.