Säljare

Gothenburg

Easyfairs söker nu en säljare till Advanced Engineering-mässan

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Easyfairs ansvarar du för att bearbeta utställarprospekts och sälja in monterplatser, kringtjänster och sponsring till din mässa. Du ansvarar för hela införsäljningsprocessen samt att leverera mot budget. Du upprättar säljplan och ansvarar för din databas, håller koll på konkurrerande mässor och events. Du och ditt team är på plats under de dagar mässan arrangeras och du har en nära relation till dina utställare. I tjänsten som säljare så arbetar du proaktivt med telefonförsäljning samt även uppsökande försäljning. 

Du rapporterat direkt till klusterchefen.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett affärstänk och är målfokuserad. Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet av säljprocesser samt är en mer praktisk säljare än en teoretiker. Som person har du en empatisk förmåga, är en lagspelare samt drivs av din tävlingsinstinkt och därmed brinner för att uppnå goda resultat. Du bidrar med positiv energi, är prestigelös och van att arbeta i ett högt tempo. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift, eftersom att huvudkontoret är beläget i Belgien sker mycket utav kommunikationen på engelska.

Som säljare för Advanced Engineeringmässan bör du vara utåtriktad, strukturerad och vara van vid att arbeta i ett högt tempo. Att du har ett stort kontaktnät inom Automotive i Göteborg ses som meriterande. Du har troligen en merkantilutbildning från universitet, IHM, KY eller liknande.

 

Vad vi erbjuder

Vi är ett expansivt, entreprenörsdrivet bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du erbjuds att vara med och skapa, forma och utveckla mässor. Hos oss har du möjlighet att påverka din egen lön; vår lönemodell innebär en fast grundlön, ett mycket generöst provisionssystem samt bonus. Vi erbjuder en gedigen introduktionsplan där du snabbt kommer in i arbetet. Tjänsten är på heltid och med placering på vårt kontor i Högsbo Industriområde. Vi kommer att flytta in i helt nya lokaler under våren 2019 då vår nya mässanläggning Åbymässan står klar i Mölndal.

 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde snarast möjligt. I denna rekrytering har Easyfairs valt att samarbeta med Experis ManpowerGroup. Är du intresserad av att ta steget vidare i din karriär och finner tjänsten intressant söker du tjänsten genom att registrera dig på www.experis.se och klicka på ansökningsknappen. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Hallin på telefon 031- 61 72 52 eller anna.hallin@se.experis.com.