Event Producer

Helsinki

Etsimme tuotannon tiimiin vahvaa tekijää vastaamaan ammattitapahtumiemme sisällöstä, verkostoista, markkinoinnista ja toteutuksesta. Mikäli olet innokas tapahtumatuottaja, jolla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä ja jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa sekä nautit työskentelystä kansainvälisessä, myynti-orientoituneessa organisaatiossa, olet etsimämme henkilö! 

Event Producerin roolissa vastuullasi ovat sinulle nimetyt ammattitapahtumat yhdessä tapahtuman muun tiimin kanssa. Tavoitteenamme on luoda kävijöiden, kumppaneiden ja näytteilleasettajien odotukset ylittäviä ammattitapahtumia ja messuja.

Tutustut tapahtumiesi toimialoihin laajasti, kutsut toimialojen huiput puhumaan tapahtumissasi, käyt yhteistyöneuvottelut tapahtumien potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä suunnittelet ja toteutat tapahtumien sisältöä ja markkinointia. Ennen kaikkea mietit kokonaisvaltaista Visit the Future -kokemusta tapahtumasi osallistujille. 

Tässä tehtävässä menestyt parhaiten, mikäli nautit useiden projektien samanaikaisesta läpiviennistä, sinulta löytyy ratkaisukykyä, joustavuutta sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet luova, tunnet markkinoinnin eri ratkaisut sekä palat halusta päästä tekemään asioita perinteistä poiketen. Hahmottelet nopeasti suurempien kokonaisuuksien maaliinsaattovaatimukset projektisuunnitelmaksi, mutta varmistat myös ne pienet yksityiskohdat huolellisesti. Hoidat työsi itsenäisesti, mutta taustalla on aina tiimin tuki. Kokemus b2b-markkinoinnista, sisällöntuottamisesta sekä esimerkiksi seminaarien tai koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • Sinulta löytyy 3-5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • Olet aikaansaava ja nautit eniten, kun sinulla on monta rautaa tulessa
  • Olet luonteeltasi energinen ja idearikas
  • Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja hyvä suomen ja englanninkielen taito

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen, vaihtelevan ja dynaamisen tehtävän tapahtuma-alalla. Työpäiviisi lupaamme vauhdikasta menoa, kehittymistä ja jatkuvaa oppimista, kansainvälisen organisaation mahdollisuudet, Suomen parhaat tapahtuma-alan työkaverit sekä upouuden toimiston Kampissa!

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa pikimmiten sopimuksen mukaan.

Me nautimme yhteisten tavoitteiden eteen työskentelystä ja viihdymme toistemme seurassa. Etsimme ennen kaikkea positiivista kollegaa, joka innostuu kansainvälisessä kasvuyrityksessä työskentelystä.

Haku päättyy viimeistään 11.5.2018, mutta etenemme hakemusten tullessa sisään.

Lähetäthän CV:si, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi Wippii Work Oy:n kotisivujen kautta (https://www.wippiiwork.com/).

Lisätietoja tehtävästä antaa Easyfairs/Anu Rapeli p. 040 526 4075