Commercieel Medewerker Binnendienst

  • Cluster Agriculture/Horticulture (Standplaats Hardenberg)

  • Cluster Technical Industry (Standplaats Hardenberg)

  • Cluster Construction & Infra (Standplaats Hardenberg)

 

Bedrijf:

Evenementenhal en Easyfairs zijn twee bedrijven die Nederland veroveren met onderscheidende events. De twee organisaties hebben elkaar vorig jaar gevonden en besloten de krachten te bundelen. Dat doen we met de missie om wereldwijd communities te dienen. En met het streven toonaangevend te zijn op het vlak van ‘marketing en technologie’ en talentontwikkeling.

Zeer opwindende tijden voor de meetings- en evenementensector, maar ook voor nieuw talent!

 

Functie omschrijving:

Ben jij die commerciële duizendpoot die zonder aarzeling de telefoon pakt om klanten te benaderen? Ter aanvulling van diverse clusters zijn wij op zoek naar commerciële toppers met een gezonde werklust.

Als Commercieel Medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de realisatie van de omzet. Je houdt van contact met klanten en je benadert (potentiële) exposanten voor een deelname aan onze beurs/-zen en maakt ze enthousiast voor alle services die wij bieden aan exposanten en bezoekers. Daarnaast onderhoud je (bestaande) relaties en bouw je zo een eigen netwerk op. Je ziet kansen en haalt het maximale uit elk contact(moment). Op basis van de gesprekken met de klant werk je een persoonlijk voorstel uit in onze online Reserverings Manager. Ook beheer je de indeling van de beursplattegrond, waarbij je rekening houdt met de juiste vertegenwoordiging van branches. Een afwisselende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.

 

Wat vragen we van jou?:

  • HBO werk- en denkniveau (pré met een commerciële specialisatie);
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur met goede communicatieve - en onderhandelings -vaardigheden;
  • Aantoonbare affiniteit en netwerk in de desbetreffende sector is een pré;
  • Hoge mate van zelfstandigheid, maar ook in teamverband kunnen opereren; beschikken over een doelmatige, zakelijke en commerciële instelling.

Staat jouw vacature hier tussen en wordt je enthousiast van werken voor Easyfairs Evenementenhal? Stuur dan je motivatie plus CV naar marleenwesterbeek@evenementenhal.nl. Wil je meer informatie? Dan kun je bellen met Antoinette Hulst (06) 43209364.