easyfairs
Invig campingsäsongen på Kistamässan
Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sverige
16 - 19/02/2017

Förköpserbjudande- spara upp till 50kr per biljett!

Köp biljett här

Mellansveriges mässa för mobil fritid

16-19 februari på Kistamässan

Köp biljetter till årets mässa!


Du kan nu köpa din biljett till årets mässa! När du köper online sparar du pengar och du har dessutom chans att vinna en prova på vecka i husbil! Du får biljetten direkt på din mail och även som mobilbiljett några dagar innan mässan. Säkert, smidigt och enkelt- bra va? 

David Batra uppträder på Caravan Stockholm!


Vinterns roligaste underhållning hittar du på Caravan Stockholm! Fredagen den 17 februari gästas mässan av ingen mindre än David Batra. Han är en av Sveriges vassaste komiker och har medverkat i över 1000 föreställningar, flera välkända tv-serier och filmer samt skrivit sex populära böcker. Det här vill du inte missa!  

Pernilla Wahlgren till Caravan Stockholm!


Hon är en av Sveriges mest folkkära multitalanger och är nu högaktuell med sin egen tv-show; Wahlgrens värld i kanal 5. Lördagen den 18 februari uppträder Pernilla Wahlgren på Caravan Stockholms scen! 

ÖppettiderTorsdag 16 februari: 11-19

Fredag 17 februari: 10-17

Lördag 18 februari: 10-17

Söndag 19 februari: 10-16

Senaste nytt


Upptäck vad som händer på årets mässa


Se programmet

Köp biljett online och spara upp till 50kr!


Köp biljett här

Caravan Stockholm har en egen blogg


Kolla in senaste nytt här

Varför besöka mässan?

På Caravan Stockholm hittar du återförsäljarna inom husbil, husvagn och tillbehör, de senaste nyheterna och destinationstips. Du kan klämma,jämföra och få information och rådgivning inför ditt köp direkt från experterna. Du slipper lägga tid och pengar på att åka runt till flera olika anläggningar, här är alla samlade på en och samma plats! Dessutom blir det härlig underhållning på scenen, föreläsningar, husbilsskola och roliga tävlingar och aktiviteter för hela familjen.

Vilka ställer ut?

Under fyra dagar samlas leverantörer och återförsäljare för husbilar, husvagnar, tillbehör och campingdestinationer. Utställarlistan uppdateras med nya företag hela tiden, så håll utkik!

Inspiration - året om!

Både innan, under och efter mässan kan du ta del av massvis med inspiration! De största magasinen i branschen är på plats, likaså Husbilsskolan och flera husbils och husvagnsklubbar som är redo att ge dig de bästa tipsen!  

Upptäck mer på facebook!