easyfairs
Invig campingsäsongen på Kistamässan
Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sverige
16 - 19/02/2017

Mellansveriges mässa för mobil fritid

16-19 februari på Kistamässan

Allt på samma plats!


På Caravan Stockholm hittar du återförsäljarna inom husbil, husvagn och tillbehör. Du kan klämma,jämföra och få senaste informationen inför ditt köp direkt från experterna. Du slipper åka runt- här är alla samlade på en och samma plats- bra va?

Inspiration - året om!


Båda innan, under och efter mässan kan du ta del av massvis med inspiration! De största magasinen i branschen är på plats, likaså Husbilsskolan och flera husbils och husvagnsklubbar som är redo att ge dig de bästa tipsen! 

Varför ställa ut?

Tag chansen att träffa en nyfiken och köpstark publik där många av besökarna befinner sig i köpprocess. Branschens ledande handlare av husbilar och husvagnar och tillbehör är på plats, vilket gör Caravan Stockholm till det självklara valet för den campingintresserade.  

Vilka ställer ut?

Under fyra dagar samlas leverantörer och återförsäljare för husbilar, husvagnar, tillbehör och campingdestinationer. Över 10 000 campingentusiaster och nyfikna förstagångsköpare samlas för att upptäcka nyheter, se de senaste trenderna och bli inspirerade. Utställarlistan uppdateras med nya företag hela tiden, så håll utkik!

Boka monter direkt

Tag chansen att medverka på Caravan Stockholm 2017! Kontakta vår projektsäljare Pernilla för att få mer information om tillgänglighet och priser.

Följ oss på facebook!

Arne Beurlings Torg 5, 16422, Kista, Sweden