Fastfood & Café Stockholm 2019
Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sverige
30 - 31/01/2019
Nordens största fastfood- & cafémässa

Snabbaste vägen till världens nyheter och trender 2019!

Ställ ut på årets största branschmässa, Fastfood & Café. Den 30-31 januari 2019 på Kistamässan. Vi bjuder in hela Sveriges snabbmats-, café- och restaurangnäring. Efter succé från förra edition, då hallen var slutsåld från vägg till vägg och vi hade över 6600 fackbesökare, fortsätter mässorna att tillsammans bilda årets största mötesplats för branschen. 82 % av hallen är redan uppbokad.

Boka redan idag och var med på det viktigaste säljeventet för året. 

händer

Inspireras genom dina fem sinnen

DOFTA: Här finns nygräddat, nylagat och mycket annat som kittlar ditt sinne för doft. Kom och inse hur dofterna påverkar dig och hur du kan använda dem för att få fler kunder som spenderar mer.


HÖR: Lyssna till de senaste trenderna och hör på nya inspirerande idéer. Mässans kostnadsfria scen- och aktivitetsprogram är ett perfekt komplement till utställarnas specifika expertis.

 

SMAKA: Smaka av produkterna till ditt sortiment så att du är säker på att de håller rätt kvalitet.


KÄNN: Att få känna och prova kan vara det som avgör om en produkt är rätt för dig och din verksamhet. Med 300 utställare är det enkelt att jämföra avgörande detaljer inför dina inköp.


SE: Kolla in nyheter, nya varumärken och leverantörer. Se rådande influenser och vart branschen är på väg. Träffa också dina branschkollegor för att hitta nya spännande samarbeten.
 
Vi önskar dig varmt välkommen att upptäcka din framtid med oss!

Följ oss på Sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

I samarbete med

Hr
besöksliv
bread cakes
tidningenhotell
Visita
conv
conv