Fastfood & Café Stockholm 2019
Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sverige
30 - 31/01/2019
Nordens största fastfood- & cafémässa

Snabbaste vägen till världens nyheter och trender 2019!

Café och snabbmat har aldrig varit så hett som nu och konsumenterna idag ställer högre krav på allt ifrån råvaror och paketering till service och upplevelse. Välkommen att besöka Nordens största mässa för branschen och hitta precis allt det, vare sig du vill göra allt från grunden eller vill hitta förberedda livsmedel, drycker, utrustning eller godsaker. På plats möter du över 300 leverantörer som visar ett noga utvalt sortiment för att passa just din verksamhet. Kom till mässan och hitta produkterna med snits, råvarorna med högre kvalitet eller det där lilla extra som gör att dina gäster kan tänka sig att betala mer. Vi erbjuder ett program som bjuder på extra allt, inklusive erbjudanden, trender, inspiration och framgångsfaktorer.

Vi ses väl?

Låt dig inspireras genom dina 5 sinnen

Dofta

Här finns nygräddat, nylagat och mycket annat som kittlar ditt sinne för doft. Kom och inse hur dofterna påverkar dig och hur du kan använda dem för att få fler kunder som spenderar mer.

Hör

Lyssna till de senaste trenderna och hör på nya inspirerande idéer. Mässans kostnadsfria scen- och aktivitetsprogram är ett perfekt komplement till utställarnas specifika expertis.

Smaka

Smaka av produkterna till ditt sortiment så att du är säker på att de håller rätt kvalitet.

Känn

Att få känna och prova kan vara det som avgör om en produkt är rätt för dig och din verksamhet. Med 300 utställare är det enkelt att jämföra avgörande detaljer inför dina inköp.

Se

Se nyheter, nya varumärken och leverantörer. Se rådande influenser och vart branschen är på väg. Träffa också dina branschkollegor för att hitta nya spännande samarbeten.

 

Vi önskar dig varmt välkommen att upptäcka din framtid med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Följ oss på Sociala medier

I samarbete med

Hr
besöksliv
bread cakes
tidningenhotell
Visita
conv
conv