easyfairs
Bostadsrättsmässan
Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sverige
17 - 18/11/2017

Sveriges största mötesplats för dig som bor i bostadsrätt eller samfällighet

På Bostadsrättsmässan hittar du leverantörer, experter, seminarier, inspiration och trender inom inredning under ett och samma tak. Under två dagar samlas styrelsemedlemmar, förvaltare, bostadsrättsägare, medlemmar i samfälligheter och leverantörer för att bli inspirerade, träffa experter och få goda råd inför kommande ombyggnations-, underhålls- eller renoveringsprojekt.


  Välkommen!


Öppettider

 17 november: 8:00-17:00

18 november: 10:00-16:00  

Träffa leverantörer & få privat rådgivning

Under två intensiva dagar får du som besökare möjlighet att lyssna på inspirerande föreläsningar, träffa leverantörer och ta del av det senaste från bostadsbranschen. Vi erbjuder även kostnadsfri privat rådgivning på plats, allt för att du som styrelsemedlem eller bostadsägare ska samla så mycket kunskap och dessutom spara så mycket pengar som möjligt. 

Direktkontakt med köpstarka beslutsfattare

På Bostadsrättsmässan kommer du som utställare i direktkontakt med rätt personer. På den senaste mässan i Stockholm var hela 72 procent av besökarna styrelseledamöter, förvaltare eller inköpare och 87 procent hade en ansvarig eller rådgivande roll gällande inköp. En investeringsstark målgrupp som är svår att nå – men hos oss får du möjlighet att träffa dem. 

Vilka ställer ut på årets mässa?

På Bostadsrättsmässan samlas både nya och etablerade företag inom bostads- och fastighetsbranschen. Våra utställare erbjuder besökarna allt från fönster och balkonginglasningar till försäkringar och juridiska tjänster.
År 2015 hade vi fler än 200 utställare och vi utlovar succé även i år! Se vilka som redan nu har bokat sin plats!

Säkra din monterplats!

Förra mässan i Stockholm var helt slutsåld och även i år är trycket stort, men än finns det några platser kvar! Missa inte chansen att reservera din plats på årets Bostadsrättsmässa. Ju tidigare du hör av dig till oss, desto större möjlighet har vi att erbjuda en monteryta som uppfyller just dina önskemål.

Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista

Få de senaste nyheterna först!

Håll dig uppdaterad!

Ulrika Horn

"Bostadsrättsmässan är ett ypperligt tillfälle att få träffa representanter både från bostadsrättsföreningars styrelse, de boende, kollegor och leverantörer. Som medarrangör är det ett privilegium att få vara med och arrangera den främsta mötesplatsen i branschen. Att under två dagar bli inspirerad, få bidra med kunskap och bygga kundrelationer är otroligt givande."


- Ulrika Horn, Marknadsansvarig på SBC

Ida Alm Pellbäck

”Bostadsrättsmässan är ett forum där vi som utställare får ett unikt tillfälle att träffa både befintliga och nya kunder och medlemmar. För oss på HSB Stockholm är det viktigt att vara medarrangör både för att skapa en bra mässa för våra bostadsrättsföreningar men också bidra till att alla besökare får värdefull och aktuell kunskap i sitt styrelsearbete eller som boende.”

- Ida Alm Pellbäck, Marknadschef på HSB Stockholm

Helena Elfwing

"Bostadsrättsmässan är en unik möjlighet för oss på Riksbyggen att både träffa många representanter från bostadsrättsföreningar och våra kollegor i branschen under två fullspäckade och händelserika dagar. Det är både lärorikt, inspirerande och bra för kundrelationerna".


- Helena Elfwing, Marknadsansvarig på Riksbyggen

Bostadsrättsmässan arrangeras även i andra städer

Bostadsrättsmässan Malmö

5-6 oktober 2018

Bostadsrättsmässan Göteborg

22-23 november 2018


Arrangeras av

Medarrangörer

Medarrangör Samfälligheter

Mediapartners

Energipartner

Guldsponsor