EBLO Seating bv

EBLO Seating bv

Stand 4.015

Contact details

2921 LB Krimpen a/d IJssel
Nederland
www.stoelen.nl

Loading...

EBLO Seating is seat supplier for forklifts, industrialvehicles, cranes, container carriers etc.
In our program: UnitedSeats, Grammer, ISRI, KAB/Seating , BE-GE
RECARO. Seats and Parts

Products

Seats

Seats

Press releases

Product news

 • United Seats introduceert

  EBLO presents UnitedSeats Airseats for forklifts

  United Seats introduceert nieuwe heftruckstoel
  2 december 2012
  Paspoort Ergo Comfort Lift heftruckstoel Recaro United Seats EBLO brengt met trots een nieuwe heftruckstoel op de markt: de Ergo Comfort Lift. De stoel is het resultaat van twee jaar ontwikkeling en valt op door zijn luchtbediening. Niet alleen de gewichtsinstelling is pneumatisch geregeld, ook de rugleuning is voorzien van een met lucht instelbare lendensteun en zijwangen.

  Na een ontwikkeling van dik twee jaar is United Seats zover dat ze hun nieuwe stoelenserie kunnen introduceren. Op basis van de RECARO Ergo compact serie bouwde men aan een stoel die compact genoeg is voor montage op de heftruck, maar nog meer pneumatische voordelen kent in combinatie met de semi-automatische gewichtsinstelling.
  Het resultaat mag er zijn en bestaat uit twee modellen: de Ergo Comfort Lift met een veerweg van 70 mm voor heftrucks en de Ergo Comfort Track met een veerweg van 100 mm voor bouwmachines en overige off road voertuigen.

  Optimale ondersteuning
  De nieuwe stoelen laten zich moeiteloos aansluiten op de energievoorziening van het voertuig en zijn leverbaar met een compressor voor 12, 24 en zelfs 48 Volt. De compressor levert niet alleen de lucht waarmee de gewichtsinstelling van 45 tot 170 kg wordt bepaald. Goed zitten is volgens United Seats ook een kwestie van optimale steun in de lende en aan de zijkanten van de rug. Daarom zijn ook de lendensteun en de zijwangen van de rugleuning pneumatisch traploos naar wens instelbaar. Alle instellingen zijn bovendien eenvoudig en gemakkelijk vanaf de voorzijde van de zitting regelbaar. Om de goede zit te completeren is de Ergo Comfort tevens voorzien van een traploos verlengbare rugsectie zodat ook langere chauffeurs een prima zitcomfort hebben.

  Standaard uitrusting en leverbare opties
  Standaard beschikt de Ergo Comfort Lift uiteraard over nog meer kenmerken, zoals de verplichte automatische rolgordel (2 punts ALR), een contactswitch met isoband en stekkers, een uiterst duurzame Heavy Duty PVC bekleding en een vlak zitkussen voor een vloeiende op- en afstap.
  Optioneel leverbaar zijn verder:
  - verwarming in zitkussen en rugleuning 12 of 24 volt.
  - joystick aanbouwplaat.
  - opklapbare armleuningen.

  Paspoort
  Naam: Ergo Comfort Lift
  Geboorteplaats: Krimpen aan den IJssel
  Geboortedatum: Zomer 2012
  Verschijning: Volledig pneumatisch instelbare heftruckstoel
  Capaciteit: Semiautomatisch van 45 tot 170 kg lichaamsgewicht
  Veerweg: 70 mm met vario frequentie demper
  Delen:
  Twitter Facebook LinkedIN Google NUjij Printen & Versturen
  Printen E-mail Laat een reactie achter

  EBLO_ADV_0812_EN_183x115.pdf

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com

Search products

Join the Industry Discussion #LogBuzz

Join our Community

Search shows