Exhibitor catalogue

City Network Hosting AB

City Network Hosting AB

Stand A08

Contact details

371 34 KARLSKRONA
Sverige
www.citynetwork.se

Loading...

Med över 15 000 kunder runtom i hela Sverige är City Network en av de absolut ledande webbhotellen. Vi driftar allt från enklare hemsidor till stora system om hundratals servrar där vi som experter hjälper med redundans, säkerhet och prestanda. City Network är även ombud och registrar för ett antal toppdomäner som till exempel .se-domänen.

År 2002 startades City Network av ett par entusiastiska personer som har enorm erfarenhet från drift av it-lösningar. Grundarna av City Network har tidigare byggt upp ytterligare ett större webbhotell i Sverige. Denna entusiasm och kunskap för drift har guidat City Network att nå stort förtroende från tusentals Svenskar varje dag. Över 100 miljoner sidor levereras från City Network dagligen.

Vi har byggt upp vårt huvuddatacenter i Karlskrona från grunden med förståelsen av vikten av att alltid ha fungerande system. Vi har även ett datacener i Stockholm som vi delar med andra driftföretag. Med det som bakgrund var vi bla det företag som var först ut (och enda idag) med att garantera 100% upptid för våra server och co-location kunder. För att klara detta har de flesta system inte bara redundans utan många gånger trippel redundans.

Press releases

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com