Exhibitor list

Taptomat

Taptomat

Stand 1003

Contact details

5340 AN Oss
Netherlands
www.brochemie.nl

Loading...Products

Reinigingsmachines voor tapinstallatie en bierleidingen

Het reinigen van bierleidingen en de tapinstallatie is bijzonder belangrijk. Om de hygiëne in uw biertap te handhaven is periodiek reiniging van de biertapinstallatie, tapkranen en bierleiding echt noodzakelijk, anders zal de kwaliteit van het getapte biertje vertroebelen en zullen klanten weglopen en wegblijven. Taptomat levert professionele machines en reinigingsmiddelen als Purexol om tapinstallaties en bierleidingen chemisch te reinigen. Met de geavanceerde reinigingsmachines van Taptomat reinigt u snel en eenvoudig maar grondig. Het reinigingsproces gaat volautomatisch, u hoeft dus bijna niets te doen om de bacteriologische vervuiling onder controle te houden en de hygiëne in uw bierleidingen en wijninstallaties op pijl te houden.

http://taptomat.nl/shop/bierleiding-reinigingsmach...

Fobstop

De Fob-stop maakt een einde aan bierglazen vol schuim, verlies van bier, tijd en hinder en ergenis bij het aansluiten van een nieuw vat.

http://taptomat.nl/shop/fob-stop-leegfustmelder-3-...

Glazenspoelers

Met de glazenspoelborstels en de glasreinigingsproducten van Taptomat tappen restaurants en cafe's gegarandeerd het beste glas bier! Omdat u met de kwaliteits bierspoelborstels en professionele glazenspoelmiddelen van Taptomat uw glazen perfect schoonhoudt, voorkomt u dat bier doodslaat. Alle bierborstels van Taptomat zijn uitermate geschikt voor intensief en langdurig spoelen en reinigen van uw glazen.

http://taptomat.nl/shop/glazenreiniging.html

Press releases

Product news

 • Glühtap voor glühbier en glühwein

  Glühtap voor glühbier en glühwein

  Nieuw in Nederland: een tap voor glühbier en glühwein!
  De hartverwarmer tijdens koude winterdagen


  Lekkere warme glühwein roept het sfeervolle beeld op van winterse gezelligheid.
  Glühwein en glühbier zijn sfeer- en smaakmakers tijdens feestdagen en winteractiviteiten.

  Taptomat is dè groothandel in tapinstallaties en tapmaterialen die de mogelijkheid biedt om de gezellige feestdagen en winterevenementen op een nog hoger niveau te brengen.

  Als eerste in Nederland introduceert Taptomat de glühtap: een unieke tapinstallatie waarmee u zelf de heerlijkste glühwein en glühbier tapt. Met deze tap beleeft u nog intenser de hartverwarmende sfeer die kenmerkend zijn voor gezellige wintermaanden.

  Uniek aan deze tapinstallatie is de gebruiksvriendelijkheid. De tap werkt op 230V in plaats van krachtstroom en is daarom uitermate geschikt voor mobiele schaatsbanen en andere winterevenementen. Of wat te denken van après-ski feesten.

  Door middel van een eenvoudig tapsysteem kunt u met de glühhtap direct vanaf iedere gewenste temperatuur tappen. Van warm tot heet. Met deze glühtap kunt u zowel uit fust, wijn in box en can tappen. De tap wordt geleverd met fustkoppeling, twee slangen van ca. 2 meter met bevestigingsmateriaal en een lekbak. De tapinstallatie toegerust met een geluidsarme luchtcompressor voor zelfaanzuigende en een gefilterde lage drukpomp. De thermostaat is regelbaar van 7°C van 85°C.

  Wilt u meer informatie? Bezoek ons tijdens de Horeca 2011, Autotron Rosmalen op 14 & 15 november 2011, ons standnummer is E1021 of kijk voor meer informatie op onze website: www.taptomat.nl.

  Taptomat wenst u veel hartverwarmende gezelligheid toe tijdens de koude winterdagen!

  www.taptomat.nl.

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com

Search products

easyFairs welcomes ....

A quick and easy update of the latest exhibitors, how about Remia, Verstegen, Dr. Oetker Food-Services BV en Lebo Kaas.

Do you know who you want to visit at the 25th & 26th of October 2010?
Check the exhibitor list for more exhibitors.

Search shows