AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS

AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS

Stand G031

Contact details

1930 Zaventem
Belgie
www.autobag.com

Loading...Products

Verpakkingsmachine AB180

De AB180 verpakkingsmachine, met snelheden tot 80 zakjes per minuut is een zeer betrouwbare en niet te versmaden verpakkingsoplossing van Automated Packaging Systems. Kan uitgerust worden met een in-line printer, voor het printen van tekst, logo's, barcodes, ... rechtstreeks op het zakje.

http://www.autobag.be/Packaging-Systems/Baggers/AB...

Airpouch Fastwrap

Airpouch Fastwrap is het nieuwste systeem, dat bubbel- en tubestructuren produceert, ter bescherming van uw producten. Het is een volledig electrisch systeem, makkelijk op te stellen, gebruiksvriendelijk, en messen-vrij. Tussen de tubes zit een perforatie, zodat ze makkelijk van mekaar kunnen worden getrokken.

http://www.autobag.com/Bag-and-Pouch-Materials/Air...

AB180 HD-E

AB180 HD-E

AB180-HD voor havy duty toepassingen, zoals bv het dichtlassen van medisch papier zakken.

http://www.autobag.com/Packaging-Systems.aspx

Verpakkingsmachine PS125 tafelmodel

De Pacesetter PS125 is een tafelmodel machine die met een snelheid van 25 zakjes per minuut beantwoordt aan de verpakkingsbehoefte voor kleine tot middelgrote volumes. De PS125 is gebruiksvriendelijk en perfect voor individuele printopdrachten per zakje, of voor het verpakken in korte series.

http://www.autobag.be/Packaging-Systems/Baggers/PS...

Airpouch - Void fill

Door het lichtgewicht en gemak van de luchtkussentjes van het vernieuwde AirPouch opvulsysteem worden de verzendkosten verlaagd en neemt de productiviteit en efficientie toe. Verwerkt tot 15 meter luchtkussens per minuut. Geen perslucht nodig.

Air-Pouch-Dutch.pdf

http://www.autobag.be/Bag-and-Pouch-Materials/Air-...

Press releases

Product news

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com

Search products

Search shows