easyfairs
Bostadsrättsmässan
Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sweden
17 - 18/11/2017

Sveriges största mötesplats för bostadsrättsföreningar och samfälligheter

Bostadsmarknaden i Stockholm är glödhet och ett rekordhögt bostadsbyggande väntas de närmaste åren. Stockholm besitter dessutom närmare hälften av antalet aktiva bostadsrättsföreningar i hela Sverige. Detta betyder att det finns ett stort antal både äldre och nystartade föreningar som är i behov av att underhålla sina fastigheter och investera i nya produkter och tjänster.

Bostadsrättsmässan samlar styrelsemedlemmar, förvaltare, bostadsrättshavare och leverantörer under samma tak som under två effektiva dagar får en unik möjlighet att nätverka, inspireras och göra affärer. Välkommen till fullspäckade dagar 17-18 november på Kistamässan, fyllda med framgångsrika möten, kunskapslyftande seminarier och de senaste trenderna inom bostadsbranschen.

Grannar
Samfällighet
Fika
Höghus

Håll dig uppdaterad

Träffa leverantörer & få privat rådgivning

Under två intensiva dagar får du som besökare möjlighet att lyssna på inspirerande föreläsningar, träffa leverantörer och ta del av det senaste från bostadsbranschen. Vi erbjuder även kostnadsfri privat rådgivning på plats, allt för att du som styrelsemedlem eller bostadsägare ska samla så mycket kunskap och dessutom spara så mycket pengar som möjligt. 

Direktkontakt med köpstarka beslutsfattare

På Bostadsrättsmässan kommer du som utställare i direktkontakt med rätt personer. På den senaste mässan i Stockholm var hela 72 procent av besökarna styrelseledamöter, förvaltare eller inköpare och 87 procent hade en ansvarig eller rådgivande roll gällande inköp. En investeringsstark målgrupp som är svår att nå – men hos oss får du möjlighet att träffa dem. 

Vilka ställer ut på årets mässa?

På Bostadsrättsmässan samlas både nya och etablerade företag inom bostads- och fastighetsbranschen. Våra utställare erbjuder besökarna allt från fönster och balkonginglasningar till försäkringar och juridiska tjänster.
År 2015 hade vi fler än 200 utställare och vi borgar för succé även i år! Se vilka som redan nu har bokat sin plats!

Säkra din monterplats!

Förra mässan i Stockholm var helt slutsåld och även i år är trycket stort. I dagsläget nästan 50% av monterytan redan bokad! Missa inte chansen att reservera din plats på årets Bostadsrättsmässa. Ju tidigare du hör av dig till oss, desto större möjlighet har vi att erbjuda en monteryta som uppfyller alla dina behov.

Ulrika Horn

"Bostadrättsmässan är ett ypperligt tillfälle att få träffa representanter både från bostadsrättsföreningars styrelse, de boende, kollegor i branschen och leverantörer. Som medarrangör är det ett privilegium att få vara med och arrangera den främsta mötesplatsen i branschen. Att under två dagar bli inspirerad, få bidra med kunskap och bygga kundrelationer är otroligt givande."

Ulrika Horn, Marknadsansvarig på SBC

Helena Elfwing

"Bostadsrättsmässan är en unik möjlighet för oss att både träffa många representanter från bostadsrättsföreningar och våra kollegor i branschen under två fullspäckade och händelserika dagar. Det är både lärorikt, inspirerande och bra för kundrelationerna".

Helena Elfwing, Marknadsansvarig på Riksbyggen

Arrangeras av

Medarrangörer

Partners

Guldsponsor